Johnson&Johnson придбає біотехнологічну компанію TARIS Biomedical

27 Грудня 2019 4:02 Поділитися

Мультинаціональна фармацевтична компанія Johnson&Johnson анонсувала поглинання біотехнологічної приватної компанії TARIS Biomedical, що базується у США та спеціалізується на розробці новітніх систем доставки ліків, призначених для лікування захворювань сечового міхура, включно з онкологічною патологією.

Провідний продукт TARIS Biomedical – TAR-200, для доставки якого застосовується власна розробка компанії TARIS System, наразі знаходиться на стадії клінічних досліджень. TARIS System – це пристрій для доставки ліків на основі силікону, який дозволяє безперервно доставляти ліки в сечовий міхур.

Фінансові умови угоди не розголошуються.

«Технологія TARIS дозволяє розробляти препарати для місцевого лікування пацієнтів з локалізованим раком сечового міхура», – відмітив доктор Пітер Лебовіц (Peter Lebowitz), керівник глобального терапевтичного напрямку “Онкологія” у Janssen Research & Development.

«Разом з командою TARIS ми сподіваємося на вдосконалення режимів терапії, спрямованих на ранній вплив на рак сечового міхура, з метою покращення результатів лікування пацієнтів і, у кінцевому підсумку, їх вилікування», – додав він.

TARIS раніше ліцензували свою технологію для таких фармацевтичних компаній, як AstraZeneca та Allergan.

За матеріалами www.thepharmaletter.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті