У Києві захворюваність на грип та ГРВІ знизилася на 4,9% — КМДА

24 Лютого 2020 5:21 Поділитися

Київська міська державна адміністрація повідомляє, що протягом 8-го тижня 2020 р. у столиці зареєстровано 14 591 випадок захворювання на грип та гостру респіраторну вірусну інфекцію. Інтенсивність епідемічного процесу перебуває на низькому рівні, який не потребує введення додаткових заходів та є нижчою базової лінії на 35,6%. Наразі показник захворюваності становить 494,5.

Загалом у столиці спостерігається зниження захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції на 4,9% у порівнянні з попереднім тижнем, яке відбулося за рахунок дорослого та дитячого населення. Так, дітей захворіло 9233 (зниження на 4,4%), дорослих — 5358 осіб (зниження на 5,8%).

«У структурі захворюваності діти становлять 63,3%, а на попередньому тижні — 62,9%. Серед школярів захворюваність знизилася на 12,7% — зареєстровано 4122 випадки», — розповів Микола Поворозник, перший заступник голови Київської міської державної адміністрації.

Також він зауважив, що з початку епідемічного сезону у щеплювальних кабінетах приватних клінік і комунальних закладів охорони здоров’я вакцинацією проти грипу охоплено 51 481 особу.

Окрім іншого, варто зазначити, що за інформацією Департаменту освіти і науки, наразі в Києві освітній процес призупинено частково у 9 навчальних закладах.

За матеріалами kyivcity.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті