1 відвідувач на 10 м2: у Києві ввели нові правила відвідування аптек та магазинів

24 Березня 2020 10:09 Поділитися

У продуктових магазинах та аптеках вводяться обмеження за кількістю відвіду­вачів. Так, у торговельних приміщеннях має знаходитися 1 особа на 10 кв. м. Відповідне рішення «Про запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та введення додаткових обмежу­вальних заходів на території міста Києва» 21 березня прийняла Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Керівники магазинів та аптек мають дотримуватися цих обмежень, а також забезпечити виконання усіх раніше введених протиепідемічних заходів.

Мер Києва Віталій Кличко роз’яснив нові правила користування магазинами та аптеками. «Так, у магазинах та аптеках запроваджуємо додаткові обмеження за кількістю відвідувачів. У приміщеннях має перебувати один покупець на 10 квадратних метрів площі магазину. Власники магазинів та аптек повин­ні дотримуватися цих обмежень. А також — забезпечити виконання всіх раніше запроваджених протиепідемічних заходів», — зауважив В. Кличко.

За його словами, доставка продуктів харчування, ліків, а також усіх необхідних товарів та засобів буде здійснюватися до магазинів, аптек, лікарень та інших установ соціальної сфери у звичайному режимі.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті