У регіонах перевірятимуть готовність лікарень до прийому хворих на COVID-19

15 Квітня 2020 10:48 Поділитися

На традиційній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського щодо питань боротьби з коронавірусом повідомлялося про те, що в областях перевірять готовність лікарень до прийому хворих на коронавірус та стан виконання протоколу лікування таких пацієнтів. Про це йдеться на сайті Президента України.

Окрім того, міністр охорони здоров’я Максим Степанов поінформував, що дві комісії — вірусологів та пульмонологів — перевірять стан забезпечення медичними засобами лікарень у регіонах та готовність медичних працівників до прийому хворих. Також буде детально вивчено кожен випадок смерті, щоб з’ясувати причини, особ­ливо в областях, де рівень смертності надто високий.

«Справді, у деяких областях кількість випадків смерті значно більша, ніж в інших. Це насторожує. Можливо, нашим лікарям у регіонах треба чимось допомогти», — зазначив В. Зеленський.

Водночас на нараді зазначалося, що зафіксовано спад зараження COVID-19 на Тернопільщині — в області, яка була серед лідерів за кількістю інфікованих коронавірусом.

За матеріалами president.gov.ua,
фото із сайту Президента України
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті