Підсумок селекторної наради з міськими головами та головами обласних державних адміністрацій

24 Квітня 2020 10:24 Поділитися

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак за дорученням Глави держави провів селекторну нараду з міськими головами та головами обласних державних адміністрацій. Учасники обговорили ситуацію з поширенням епідемії COVID-19 у регіонах, забезпечення лікарень медичними виробами та препаратами, а також співпрацю місцевої влади для ефективного проходження карантину та періоду епідемії. Про це йдеться на сайті Президента України.

Керівник Офісу Президента закликав очільників міст та областей контролювати дотримання карантинних обмежень. Адже, за оцінками, Україна ще не пройшла піку захворюваності на COVID-19.

Окрім того, заступник керівника Офісу Президента з соціальних питань Юлія Соколовська повідомила, що найближчим часом Уряд розгляне питання додаткового фінансування Національною службою здоров’я України заходів з боротьби з COVID-19 у розмірі 15,8 млрд грн.

Ці кошти спрямують на оплату діяльності мобільних бригад, доплати лікарям швидкої допомоги, які працюють з хворими на коронавірусну інфекцію. Також можна буде профінансувати стаціонарні лікарні, перепрофільовані для прийняття пацієнтів з COVID-19.

За матеріалами president.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті