The LockedDown: глобальне опитування щодо впливу ізоляції, спричиненої пандемією COVID-19, на співробітників університетів та студентів

12 Травня 2020 6:04 Поділитися

«Пандемія змінила життя кожного. Незалежно від того, чи ви опинилися в ізоляції, продовжували працювати чи перестали навчатися, зосередженість у світі на COVID-19 не робить вас непомітними. Ваш досвід має значення, тому розблокуйте його для світу, щоб ми могли скласти кращу фактичну карту того, що відбувається з кожним із нас у 2020 р. Ваша історія буде почута».

The LockedDown — це глобальне опитування співробітників університетів та студентів, створене, щоб оцінити, як заходи, вжиті для боротьби з пандемією COVID-19, вплинули на навчальний процес, професійні можливості та добробут. Опитування також відкрите для широкої громадськості. Цю ініціативу очолює департамент політики охорони здоров’я Лондонської школи економіки та політичних наук LSE та Healthbit у співпраці з Національним університетом Pusan, Південна Корея.

Опитування LockedDown продемонструє, як заходи боротьби з пандемією впливають на самопочуття в соціальному, психічному та фізичному, а також у навчальному, професійному та фінансовому житті. Опитування враховує ефект різних дій міжнародного рівня та оцінює їх вплив у різних культурних, соціальних та економічних обставинах. Зокрема вплив різних видів дій, які були здійснені на міжнародному рівні, та їх вплив у різних культурних, соціальних та економічних обставинах.

Партнером проведення опитування в Україні серед університетів став Львівський національний медичний університет, кафедра організації та економіки фармації, технології ліків та фармакоекономіки факультету післядипломної освіти (ФПДО) та підтримуючою організацією — Департаментом оцінки медичних технологій ДП «Державний експертний центр МОЗ України».

Щоб взяти участь в опитуванні, потрібно лише 5 хв, і це доступно за посиланням www.healthbit.com/the-lockeddown.

Спеціально розроблена версія українською мовою. В опитуванні можуть також взяти участь усі бажаючі.

За словами ініціаторів проєкту, старшого викладача Департаменту політики охорони здоров’я Лізи Осипенко, у той час, коли уряди зосереджуються на запобіганні передчасної смерті від вірусу, важливо також використати можливості, щоб оцінити ширші наслідки ізоляції для людей. Даний проєкт сприятиме також іншим ініціативам, що намагаються охопити цю інформацію, а також каталізує збір даних в інших країнах. Метою дослідження є генерація інформації, яка буде корисна як університетам, так і розробникам політик у сфері охорони здоров’я. Попри те, чи це підготовка до інших хвиль спалахів, чи планування стратегії виходу із ситуації, що склалася, ця інформація необхідна для того, щоб зробити висновки із сьогодення.

О. Піняжко, В. Середюк, О. Заліська

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті