Beximco Pharma випускає перший у світі генеричний ремдесивір для лікування COVID-19

25 Травня 2020 10:15 Поділитися

Заснована в Бангладеш компанія — виробник генеричних лікарських засобів Beximco Pharmaceuticals представила генеричну версію противірусного препарату ремдесивір під торговою маркою Bemsivir.

Як відомо, ремдесивір недавно отримав дозвіл на екстрене використання (Emergency Use Authorization — EUA) від Управління з контролю за харчовими продуктами і лікарськими засобами США (Food and Drug Administration — FDA) для лікування COVID-19.

Beximco Pharmaceuticals — перша компанія у світі, що випустила генеричну версію ремдесивіру для лікування COVID-19.

Керуючий директор Beximco Pharmaceuticals Назмул Хассан (Nazmul Hassan) зазначив: «Ми раді, що стали першою генеричною компанією-виробником у світі, яка представила цей дуже важливий препарат для лікування госпіталізованих пацієнтів з COVID-19. Це підсилює нашу прихильність забезпеченню доступу до революційних методів лікування, незважаючи на те, що в умовах цієї безпрецедентної пандемії нам довелося зіткнутися з багатьма проблемами. Ми висловлюємо нашу подяку регуляторному органу за підтримку в наданні цього препарату пацієнтам у найкоротші терміни».

21 травня 2020 р. генеральний директорат Управління з лікарських засобів (Directorate General of Drug Administration — DGDA), регуляторний орган Бангладеш, видав дозвіл на екстрене використання ін’єкцій ремдесивіру IV від Beximco Pharma під торговою маркою Bemsivir.

Наразі компанія безкоштовно надає препарат уряду Бангладеш. Поставки здійснюються тільки в державні лікарні.

За матеріалами www.pharmaceutical-technology.com; www.investegate.co.uk

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті