На період карантину МОЗ відтерміновано планову атестацію медичних працівників

04 Червня 2020 12:01 Поділитися

МОЗ України повідомляє про відтермінування планової атестації медичних працівників на період карантину та скасування обмеження для частки дистанційного навчання у щорічному обов’язковому мінімумі балів безперервного професійного розвитку (БПР) на 2020 р.

Атестації у 2020 р. на визначення знань та практичних навичок з присвоєнням (підтвердженням) звання «лікар-спеціаліст», «провізор-спеціаліст», а також атестації на присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії переносяться на період після закінчення дії карантинних заходів щодо попередження поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) в Україні.

Також на 1 календарний рік подовжено термін дії посвідчень про кваліфікаційну категорію та сертифікатів лікаря-спеціаліста, провізора-спеціаліста та інших спеціалістів системи охорони здоров’я, термін яких спливає в період карантину.

Окрім цього, по 50 балів буде нараховано лікарям, які безпосередньо залучені до лікування пацієнтів з коронавірусною хворобою (COVID-19) в Україні та мають бути за планом атестовані у 2020 р.

За матеріалами moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті