Не треба поспішати з продовженням карантину надовго — Володимир Зеленський

16 Липня 2020 2:49 Поділитися

Під час традиційної селекторної наради за участю представників Уряду та правоохоронних органів, яка відбулася 16 липня під головуванням Президента України, Володимир Зеленський наголосив, що не треба поспішати продовжувати карантин більше ніж на місяць. Про це йдеться на сайті Президента України.

«Не треба поспішати з продовженням карантину надовго, треба діяти за розвитком ситуації. Усі вже втомилися від цього карантину. Потрібні чіткі рамки, як ми його продовжимо, щоб у людей були можливості для життя в безпеці, щоб міг функціонувати бізнес, щоб економіка не стояла на паузі. Тому спочатку продовжуємо на місяць, але не дов­ше», — наголосив Глава держави.

У відповідь міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив, що вже розроблено постанову зі змінами щодо карантину в Україні в цілому. Згідно з документом, регіони буде поділено на чотири зони — «зелену», «жовту», «помаранчеву» та «червону», де дія­тимуть чіткі критерії щодо обмежень. Обмежувальні заходи запроваджуватимуть залежно від ситуації, що виникає в тому чи іншому населеному пункті області.

За матеріалами president.gov.ua,
фото із сайту Президента України
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*