Додаток «ОщадPAY» інтегрується з програмним РРО

07 Серпня 2020 1:56 Поділитися

Офіс великих платників податків Державної податкової служби України (ДПС) повідомляє, що на виконання Меморандуму про співпрацю, укладеного між ДПС і компанією Visa, та за підтримки Ощадбанку здійснюється інтеграція сервісу «ОщадPAY» з безкоштовним програмним рішенням «Програмний реєстратор розрахункових операцій» та прикладним програмним інтерфейсом (Application Programming Interface — API) фіскального сервера контролюючого органу (Єдине вікно подання електронної звітності).

Мобільний додаток «ОщадPAY» можна використовувати під час проведення розрахункової операції з використанням смартфону, на який встановлено програмний реєстратор розрахункових операцій (РРО). Для цього смартфон має підтримувати операційну систему Android. Додаток дає можливість здійснювати розрахунок за отримані товари (послуги) за допомогою безконтактних платежів.

««ОщадPAY» на базі технології VisaTaptoPhone перетворює смартфон на POS-термінал. Не потрібно сплачувати за оренду терміналу та встановлювати додаткове обладнання. Це практичне та дієве рішення, особливо для малого бізнесу. Його можна використовувати на ярмарках, виставках, фестивалях, у доставці замовлень кур’єрськими службами або в таксі», — розповів Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

Віра Платонова, старший віцепрезидент Visa в Україні, Грузії, країнах СНД та Південно-Східної Європи, назвала новий сервіс інноваційним проєктом, який робить процес оплати з видачею електронного чека легким та безкоштовним для всіх учасників.

Інтегрований у смартфон підприємця додаток «ОщадPAY» забезпечує приймання безконтактних платежів картками та іншими NFC-пристроями — смартфонами, смарт-годинниками, NFC-каблучками та ін.

Отримати більше інформації та зареєструватися в «ОщадPAY» можна за посиланням: https://www.oschadbank.ua/ua/oschadpay

Нагадаємо, раніше в ДПС повідомляли про проведення роботи над інтеграцією мобільного фіскального додатка пРРОсто з безкоштовним програмним рішенням «Фіскальний додаток пРРОсто (тестова версія)» та платіжних сервісів, які надає компанія Mastercard.

За матеріалами officevp.tax.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті