З Новим 2021 Роком!

Шановні друзі, колеги!

Дозвольте привітати вас із Новим роком та Різдвом Христовим!
Напередодні свят є традиція підбивати підсумки року, визначати його героїв та найбільш визначні події. Без перебільшення головними Героями 2020 року стали український медик та фармацевт. Не один конкретний спеціаліст, а кожен з вас — людей у білих халатах, які невтомно і самовіддано боролися з коронавірусом, рятуючи життя інших і ризикуючи власними. Велика вам подяка і низький уклін — ви зробили неймовірне!
Щиро сподіваюся, що наступного року у вашому житті буде менше складних випробувань та викликів, а більше щасливих подій. Від усього серця бажаю, щоб ваші мрії та заповітні бажання справдилися, здоров’я було міцним і ніколи не підводило! І щоб ваш професіоналізм та робота, важливість якої важко пере­оцінити, були гідно винагороджені.
Ми, депутати з профільного комітету, докладемо максимум зусиль, аби професії медика та фармацевта в Україні були шанованими та престижними, а їх праця оплачувалася відповідно.

З повагою і захопленням
Михайло Радуцький, голова Комітету Верховної Ради України
з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування


Шановні колеги!

Ось-ось відійде в історію 2020 рік. Рік, складний для усіх, рік нелегких та вкрай важливих рішень, випробувань та дій. Рік, який змінив світ.
Колектив Директорату фармацевтичного забезпечення Міністерства охорони здоров’я України дякує усій фармацевтичній галузі та кожному її працівнику за натхненну, самовіддану працю, яку цього року відчув кожен громадянин України.
Щиро бажаємо кожному, щоб рік прийдешній став роком міцного здоров’я, роком радості й добра, людського щастя. Бажаємо, щоб 2021 р. приніс кожній родині добробут та достаток. Хай у ваших домівках панують любов, мир, затишок та взаєморозуміння. Нехай рік новий розкриває нові горизонти, надає нових сил та наснаги і стане Роком нового, світлого майбутнього!
Щасливого Нового року та Різдва Христового!

Олександр Комаріда
та колектив Директорату фармацевтичного забезпечення
Міністерства охорони здоров’я України


Шановна фармацевтична спільното!

Від науково-педагогічної спільноти Націо­нального фармацевтичного університету та від мене особисто прийміть щирі вітання з Новорічними та Різдвяними святами!
Закриваючи сторінку року 2020, будемо сподіватися, що у минулому залишаємо проблеми. 2020 рік став справжнім випробуванням для людства. COVID-19 знівелював кордони, об’єднав краї­ни спільним болем.
Працівники фармації усього світу щодня невпинно шукають нові дієві ліки у боротьбі з безжальною інфекцією, бо саме від фармацевтичної науки залежить життя та здоров’я людства. Тож нехай щед­рою буде доля до усіх, хто має відношення до цієї шляхетної професії.
Бережімо себе, своїх близьких, друзів та колег! Сьогодні ми особливо маємо стати підтримкою один одному, а взаємоповага та турбота дозволять з гідністю пройти шлях випробувань!
Щиро зичимо міцного здоров’я, добробуту та щасливого нового року!
З найкращими побажаннями!

Алла Котвіцька,
ректор НФаУ, професор


Шановні колеги,
прийміть щирі вітання з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами!

Цьогоріч ми всі разом, як ніколи, докладали значних зусиль заради здоров’я населення нашої країни. Незважаючи на титанічні виклики сьогодення, єдність і професіоналізм зробили нас ще сильнішими! У році, що минає, ми перебували в особливих умовах праці.
Іноді змінювали пріоритети, але не зраджували цінності! Згуртовувалися, щоб підтримати один одного, спільно боролися за життя і здоров’я людей. У ці світлі святкові дні бажаю всім міцного здоров’я, миру і добра, любові і достатку, успіху і благополуччя!
Вірю, що добробут, духовна сила та енергія пройдуть з нами пліч-о-пліч протягом усього 2021 року!
Щасливих свят!

З повагою Роман Ісаєнко,
голова Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками


Дорогі колеги,
вітаю вас із Новорічними святами!

Рік, що минає, змусив по-іншому відчути нашу спільну місію — допомагати, підтримувати і забезпечувати українців якісними й ефективними ліками.
Світова пандемія не лише сколихнула фармацевтичну і медичну галузі, вона стала справж­нім іспитом на міцність, продемонструвала нам нові стандарти професії та шляхи взаємодії. Боротьба з коронавірусом показала всьому світові, що лише спільними зусиллями ми подолаємо будь-які виклики.
Я думаю, що 2020 рік достукався до кожного особисто і дав нове розуміння цінності життя, людських стосунків, відданості своїй справі та суспільству.
Від усього колективу Державного експертного центру МОЗ України вітаю всіх вас із Новим роком та Різдвом Христовим!
Бажаю вам натхнення, вдалих стартів, сміливих рішень, процвітання та успіху. Нехай у ваших родинах будуть мир і злагода, ваші серця наповнює любов, а в партнерських стосунках панують взаєморозуміння і довіра.
Бережіть себе і будьте здорові!

Михайло Бабенко,
очільник Державного експертного центру МОЗ України


Дорогі колеги та друзі!

Традиційно наприкінці грудня ми усі прикрашаємо оселі й вулиці до свят, а наші серця сповнюються очікуванням дива, казкових перетворень та змін на краще. Новорічні свята завжди дарують нам радість і любов та вселяють у серця надію, особливо у непрості часи боротьби і викликів, які приніс нам 2020 рік.
Щиро вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим!
Від усієї душі бажаю вам міцного здоров’я, щастя, доб­ра, любові та благополуччя, а ще — радісних зустрічей із друзями і близькими, теплих обіймів та живого спілкування!
Зичу, щоб прийдешній рік подарував нові перемоги та успіхи, здійснив найкращі побажання, наповнив ваші оселі добробутом, затишком та родинним теплом.
Нехай разом зі старим роком підуть у минуле всі негаразди та печалі, а Різдвяна зоря наповнить ваше життя радістю та світлом.
Щасливих та веселих свят вам у колі рідних людей та вір­них друзів!

Михайло Пасічник,
президент Громадської спілки
«Фармацевтична Ліга України»


Шановні колеги!

Прийміть наші найщиріші та теплі привітання з Новим роком і Різдвом Христовим!
Нехай Новий рік стане для всіх роком позитивних змін, впевненого зростання і зміцнення ваших позицій на обраному професійному терені. Ми бажаємо Вам впевненості в завтрашньому дні, досягнення бажаних висот, благополуччя та міцного здоров’я!
Так само в це прекрасне свято хочеться висловити вдячність та підтримку всім медичним працівникам. Щоб кожен з Вас отримав величезну кількість щастя, витримки та здоров’я, і ​​щоб у новому році всі люди, які звернуться до вас за медичною допомогою, були безмежно вдячні й згадували вас тільки добрими і теплими словами.
Вдалого Нового року!

З найкращими побажаннями
AIPM Ukraine


Шановні колеги!

Думаю, що не лише в мене є бажання, аби люди всієї Землі водночас промовили до року що минає: «Забери із собою, рік 2020, у небуття всі цьогорічні негаразди, залиши нам планету чистою для щасливого життя».
Водночас цей рік і нас багато чого навчив, змусив переосмислити, переоцінити, про що прозорливо Фрід­ріх Ніцше сказав: «Те, що нас не вбиває, — робить нас сильнішими».
Як не згадати, бо неможливо недооцінити в цей скрутний час, роль фармацевтичних працівників, українських підприємств — виробників лікарських засобів, медичних виробів.
Низький уклін і медичним працівникам, і фармацевтам — самовідданим трударям та істинним професіоналам своєї вічної шляхетної справи.
Продовжуючи словами Ліни Костенко: «І все на світі треба пережити, і кожен фініш — це, по суті, старт…», вітаю з Новим 2021 роком і зичу здоров’я Вам, процвітання — Вашим колективам, благополуччя — Україні!
З повагою

Петро Багрій,
президент Асоціації «Виробники ліків України»


Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас із Новим роком та Різдвом Христовим!
Висловлюю глибоку подяку лікарям і медичним працівникам за самовіддану працю й прийняті виклики під час пандемії. Дякую представникам фармацевтичної спільноти за докладання усіх можливих зусиль для вчасного отримання необхідних та якісних ліків пацієнтами України. Впевнений, що у новому році спільними зусиллями ми досягнемо ще більших результатів і виведемо розвиток галузі на якісно новий, європейський рівень!
Рік, що минає, був насичений напруженою працею, завдяки якій долалися найскладніші завдання та труднощі. Нехай 2021 рік стане для кожного роком натхнення та нових професійних досягнень! І найголовніше — будьте здорові!

Дмитро Лур’є,
менеджер Комітету з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації


Дорогі друзі!

Рік, що минає, видався непростим для кожного громадянина України в цілому та медичної і фармацевтичної спільноти зокрема. Проте він приніс досягнення і перемоги, чудові враження і відкриття, надію.
Щиро бажаю, щоб Новий рік приніс лікарям і фармацевтам — усім представникам галузі охорони здоров’я — розуміння важливості цехової єдності, підвищення престижу і самоповаги до своєї професії, достойного визнан­ня суспільством, владою і колегами.
Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов. Від усієї душі бажаю вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч.
Найщиріші привітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою
Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців
медичної та мікробіологічної промисловості України


Шановні колеги!

Вітаю усіх з прийдешніми святами Нового року та Різдва Христового!
Хочу побажати, аби новий 2021 рік увійшов у життя кожного з нас гарними новинами, вагомими здобутками, цікавими пригодами, професійним і особистісним зростанням.
Міцного здоров’я Вам і дорогим для Вас людям, сімейного затишку, щоб кожен день для нас був радісним та успішним.
З Новим щасливим роком!

Володимир Руденко,
директор АПАУ, доктор фармацевтичних наук, професор,
заслужений працівник
охорони здоров’я України


Дорогі друзі!

Асоціація індійських фармацевтичних виробників Вітає з Різдвом та Новорічними святами!
Щиро бажаємо всім бути здоровими!
Хай новий 2021 рік буде щасливим, мирним і наповненим радісними подіями, у благополуччі та достатку.
З найкращими побажаннями до всіх читачів «Щотижневика АПТЕКА», фармацевтичної спільноти і населення України!

Завжди з повагою
ГО «Асоціація індійських
фармацевтичних виробників» (IPMA)


Шановні колеги!

Прийміть щирі вітання з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!
Бажаю вам свіжих сил для нових звершень, творчих успіхів у професійній діяльності, родинної злагоди, добробуту, вірних друзів та надійних партнерів у добрих справах!
Бажаю щирих посмішок і сердечного теп­ла, відчути в новому році щастя, ніжності й добра!
Хай серце радіє, душа хай співає, а настрій святковий весь рік не зникає!
Веселих свят!

З повагою
Олег Клімов,
голова правління ГО «ВФП»,
член Ради Міжнародної федерації фармацевтів (FIP),
член Американської асоціації фармацевтів (APhA)


Шановні колеги!

Сердечно вітаю вас із Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!
Раз на рік ми відзначаємо ці свята, які об’єднує особлива атмосфера добра, радості й домашнього затишку.
Їх ми вважаємо рубежем для підбиття підсумків прожитого року, точки відліку для нових справ і починань.
Нехай 2021 рік стане роком досягнення та втілення в життя всіх ваших планів, ідей і задумів.
Нехай він принесе усім душевне тепло, благополуччя, впевненість у майбутньому, удачу та успіх.
Міцного здоров’я Вам і вашим близьким, невичерпної енергії, оптимізму, щастя і любові.

З повагою
Людмила Горюнова,
голова правління
Київської обласної асоціації аптечних працівників,

заслужений працівник фармації України


Дорогі друзі та колеги!

Минає ще один рік, наповнений багатьма важливими подіями для нас усіх. Спільними зусиллями і взаєморозумінням ми подолали нові виклики.
Впевнена, Новий 2021 рік дасть нам змогу перевести дух після цікавого 2020 року та принесе нам успіх, нові досягнення і перемоги! Вірю, що добрими справами, щоденною плідною працею і завзятістю ми разом здолаємо всі негаразди.
Нехай у Вашому житті панують гармонія та удача, а Новорічні та Різдвяні свята принесуть у наші домівки мир, спокій, злагоду і впевненість у майбутньому!

Тетяна Котляр,
голова правління ГС «ФармУкраїна»


Шановні колеги та друзі!

Відходить в історію 2020 рік. Він був непростим, але хочеться, щоб у нашій пам’яті все ж залишилися тільки хороші події, радісні моменти, досягнення та здобутки. У новий 2021 рік ми входимо з новими сподіваннями — тож нехай він принесе у наше життя більше гармонії, тепла, розуміння з боку близьких людей, друзів та колег!
Нехай світле свято Різдва Христового наповнить нас вірою і надією, любов’ю і всепрощенням — усім кращим і чистим, про що ми мріємо, і чого бажаємо нашим дітям!
З прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим!

Михайло Півнюк,
директор ДВТП «Волиньфармпостач»


Шановні колеги! Дорогі друзі та партнери!

Від імені Вінницької обласної асоціації фармацевтів «Кум Део» прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим.
Рік, що минає, видався непростим для кожного громадянина України в цілому та медичної і фармацевтичної спільноти зокрема. Проте завдяки Вам фармацевтична галузь у черговий раз продемонструвала високий професіоналізм, почуття відповідальності і відданості своїй справі на благо захисту здоров’я людей.
Вірю і сподіваюся, що всі негаразди залишаться позаду, а прийдешній рік буде наповнений оптимізмом, новими досягненнями й успіхами. Нехай ці свята стануть новим етапом, вісником нових змін на краще, здійсненням Ваших мрій та сподівань та принесуть міцне здоров’я, родинний затишок, гармонію у кожну сім’ю. Душевний спокій, щастя і радість, теплота зустрічі з рідними і близькими стануть Вашими супутниками у житті.
Нехай Новорічні вогні і Різдвяна зірка запалять у Ваших серцях надію на щастя, радість і достаток.
Бажаємо Вам міцного здоров’я і добра, вірних друзів і надійних партнерів, натхнення і наснаги, професійного розвитку і матеріального достатку.
З Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою Лариса Просяник,
голова правління громадської організації
«Вінницька обласна асоціація фармацевтів «Кум Део»


Друзі!

Я щиро вітаю кожного з вас з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим!
2020 рік був непростим для кожного з нас. Пандемія та глобальна економічна криза щодня висували нам нові виклики та створювали перепони, через які ми гідно пройшли.
Я вірю, що минулий рік зробив нас ще професійнішими та витривалішими. Він змусив переосмислити пріоритети та ще раз нагадав: професійна праця лікарів та фармацевтів — основа успіху держави.
Саме медичні працівники та фармацевти, без перебільшень, врятували світ від значно більших втрат людей та ресурсів. Завдяки вам цієї зими багато хто з тих, хто вже поборов COVID-19, зможуть обійняти рідних та зустріти 2021 рік в атмосфері родинного затишку.
Справжні супергерої не в кінострічках, книгах чи коміксах. Вони серед нас. Вони на варті здоров’я українців.
Нехай 2021 рік буде наповнений лише приємними миттєвостями, перемогами, посмішками і радощами. Нехай здоров’я, щастя, мир та злагода оселяться у кожній домівці та кожен щодня отримуватиме насолоду від життя.
Зі святами!

Іван Сорока,
президент Українського медичного клубу, генеральний секретар
Світової федерації українських лікарських товариств,
заслужений працівник охорони здоров’я України


Шановні друзі, колеги, читачі!

2020 рік видався досить неординарним та насиченим подіями та випробуваннями як для світу загалом, так і для кожного з нас особисто. Ми всі разом намагалися піклуватися один про одного та поважати власне і чуже здоров’я та безпеку, комунікувати новими «безпечними» методами та підтримувати один одного навіть на відстані.
Пам’ятаймо, що у турботи, надії та любові немає меж та обмежень! Тож бажаємо, щоб у 2021 році кожен новий день вас радував більше та засмучував менше, ніж попередній, а серце завжди знаходило привід для радості! Здоров’я, натхнення та успіхів усім нам!

З найкращими побажаннями
колектив «Щотижневика АПТЕКА»


Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті