У регіонах України працюють групи із підготовки інфраструктури до вакцинації

11 Лютого 2021 9:14 Поділитися

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час панельної дискусії, яка проходила в рамках триденного форуму «Україна 30. Коронавірус: виклики і відповіді», наголосив на важливості чіткої координованої співпраці в питанні подолання пандемії коронавірусної хвороби. Про це йдеться на урядовому сайті.

«Найближчими місяцями ми продовжимо жити в умовах пандемії, але порівняно з минулим роком, держава готова до подальших викликів. Ми досягли цього завдяки скоординованим діям на всіх рівнях влади. Наступними важливими кроками в цій багаторівневій співпраці є вакцинація та створення відповідних умов. Наразі в усіх областях України працюють робочі групи з підготовки регіональної інфраструктури до вакцинації», — зазначив міністр.

За словами О. Чернишова, головною запорукою успішної боротьби з пандемією COVID-19 минулого року були своєчасні рішення, не завжди популярні, проте дієві. У результаті епідемія в межах України перейшла в контрольовану фазу, а інфраструктура повністю готова до подальшої протидії хворобі як на національному, так і на регіональному рівнях.

За матеріалами kmu.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті