На програми боротьби з пандемією ЄС виділить Україні 190 млн євро

11 Лютого 2021 12:17 Поділитися

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль 10 лютого під час візиту до Брюселлю відзначив важливість подальшої спільної роботи ЄС та України над підвищенням доступу країни до вакцини проти COVID-19 та наголосив, що Україна починає вакцинацію вже цього місяця, а загальна кількість законтрактованих вакцин становить вже понад 12 млн доз.  Про це йдеться на урядовому сайті.

«Надзвичайно важливим фактором нашої спільної роботи залишається боротьба з пандемією коронавірусу. Ми вдячні ЄС за надану підтримку та допомогу для нашої медичної системи та наших медиків. Все більше європейських партнерів говорять про важливість, аби Україна так само мала доступ до ранніх поставок вакцини, адже це краще допоможе стримати пандемію на всьому континенті, і це надзвичайно важливий пріоритет для нашої роботи з європейськими колегами», — наголосив Д. Шмигаль.

Зі свого боку виконавчий віце-президент Європейської комісії Валдіс Домбровскіс відзначив, що Європейський Союз підтримуватиме Україну й надалі. Окрім того, 190 млн євро були виділені на програми боротьби з пандемією в Україні. Ці кошти спрямовані на посилення медичної системи та на захист українських медиків.

За матеріалами kmu.gov.ua,
фото із сайту Кабінету Міністрів України

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті