Прогнозується різке зростання ринку телемедицини в Європі

23 Березня 2021 3:51 Поділитися

Під впливом COVID-19 в Європі значно розширилося використання телемедицини. Про це йдеться в недавньому аналізі відомої американської консалтингової компанії Frost & Sullivan «Інноваційні бізнес-моделі, що стимулюють ринок телемедицини в Європі».

Наразі телемедицина являє собою поєднання віртуальних відвідувань, інструментів віддаленого моніторингу, мобільних додатків та систем реагування на надзвичайні ситуації. За час пандемії COVID-19 телемедицина відкрила для пацієнтів з хронічними захворюваннями або тих, хто потребував невідкладної допомоги, нові можливості в отриманні основних медичних послуг.

Як наслідок, це призвело до різкого зростання ринку телемедицини в Європі. Згідно з оцінками, до 2026 р. ринок зросте більш ніж у 4,5 раза, зібравши виручку в 17,35 млрд євро (20,7 млрд дол. США), порівняно з 3,69 млрд євро (4,41 млрд дол.) у 2019 р.

«Впровадження передових технологій, таких як штучний інтелект, віртуальна реальність, блокчейн, інтернет медичних речей, портативні пристрої та хмарні обчислення, як очікується, внесе докорінні зміни в ринок телемедицини. 5G стане ключовим фактором, що сприятиме поширенню та ефективному використанню цих революційних технологій», — зазначив Чандні Матур (Chandni Mathur), старший аналітик галузі охорони здоров’я та біологічних наук Frost & Sullivan.

За матеріалами healthcareitnews.com; researchandmarkets.com,
фото usnews.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті