У ДЕЦ обговорили роботу в період локдауну, вакцинацію працівників та проведення оцінки медичних технологій

09 Квітня 2021 9:28 Поділитися

ДП «Державний експертний центр МОЗ України» (ДЕЦ) повідомляє, що 6 квітня відбулася зустріч директора підприємства Михайла Бабенка і його заступника з питань реєстрації та фармаконагляду Євгенії Ткаченко з керівниками основних підрозділів ДЕЦ. Останні прозвітували про роботу за тиждень і обговорили плани на наступний. Серед питань, яким приділялася особ­лива увага, були наступні:

  • організація роботи ДЕЦ в умовах локдауну, а саме забезпечення працівників спеціальними перепустками, організація транспортних перевезень співробітників і т.д.;
  • вакцинація проти COVID-19 для захисту здоров’я працівників;
  • зміни в штатному розписі і організаційній структурі;
  • створення робочої групи для внесення пропозицій до наказів МОЗ України;
  • затвердження внутрішньої інструкції з проведення державної оцінки медичних технологій, тексту договору для заявників з метою впровадження експертизи оцінки медичних технологій для лікарських засобів та ін.

Повідомляється, що зустріч відбулася в рамках нової стратегії розвитку ДЕЦ, згідно з якою запроваджено практику щотижневих нарад керівництва підприємства з очільниками його підрозділів. Метою таких зустрічей вказується синхронізація роботи команди ДЕЦ, підвищення ефективності управління підприємством та оперативне вирішення питань, які потребують колегіального обговорення.

За матеріалами dec.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті