Процес створення Наглядової ради при ДП «Медичні Закупівлі України» зупинено

28 Травня 2021 10:46 Поділитися

Державне підприємство «Медичні закупівлі України» на сторінці у Facebook інформує, що Віктор Ляшко, міністр охорони здоров’я України, підписав наказ про визнання такими, що втратили чинність, накази МОЗ України від 06.10.2020 р. № 2268, від 07.10.2020 р. № 2272 та від 30.04.2021 №848. Ці накази стосуються конкурсного відбору та утворення Наглядової ради ДП «Медичні закупівлі України».

У підприємстві вітають таке рішення міністра. «Також це означає, що процес формування Наглядової ради буде перезапущено у спосіб, що відповідає чинному законодавству та найкращим практикам корпоративного управління державними підприємствами, а лише прозорий та відкритий процес відбору матиме суспільну довіру», — йдеться у повідомленні.

ДП «Медичні закупівлі України» також нагадує, що закупівельний бюджет підприємства за результатами 2020 р. становив більше 10 млрд грн, а за вартістю активів ДП «Медичні закупівлі України» належить до стратегічно важливих підприємств для економіки України. Окрім того, Наглядова рада — це ключовий орган контролю за прозорістю та ефективністю діяльності підприємства, який забезпечуватиме об’єктивний нагляд.

За матеріалами facebook.com/uamedpro
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті