Кабмін оголосив конкурс на зайняття посад заступників голови НСЗУ

16 Червня 2021 5:40 Поділитися

Національна служба здоров’я України (НСЗУ) інформує, що Кабінет Міністрів України під час засідання 16 червня оголосив конкурси на зайняття посад заступників голови НСЗУ. До завершення конкурсу виконувати обов’язки заступників Уряд уповноважив Тетяну Бойко та Дмитра Самофалова.

Тетяна Бойко — директор департаменту комунікацій НСЗУ. Працює в команді майже з самого початку створення служби. Керівні посади за різними напрямами займає з 23 років, має великий управлінський досвід, також досвід розробки та впровадження стратегій розвитку для регіонів та міст. У Т. Бойко кілька вищих освіт за напрямами «Математика» та «Економіка», а також у сфері публічної політики та адміністрування.

Крім того, вона навчалася за різноманітними лідерськими програмами — Української школи політичних студій, The Aspen Institute Kyiv, Києво-Могилянської бізнес-школи тощо. Проходила стажування у Великобританії за програмою British Council, свого часу була акредитованим консультантом Європейського Банку реконструкції та розвитку у програмі BAS. З 2014 р. в якості члена освітньої платформи «Відкритий університет Майдану» реалізовувала проєкти з розвитку громадянського суспільства.

Дмитро Самофалов працює на посаді директора Південного міжрегіонального департаменту з 2020 р. Має досвід роботи на керівних посадах Одеського обласного департаменту охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації та Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф, також доцента кафедри дитячої хірургії Одеського національного медичного університету, лікаря-хірурга Одеської обласної дитячої клінічної лікарні. Працював радником з невідкладної медичної допомоги ООН департаменту захисту та безпеки (United Nations Department for Safety and Security), має досвід з організації та проведення тренінгів з невідкладної допомоги.

Автор більше ніж 30 наукових статей з дитячої хірургії, екстреної медицини, публічного адміністрування, громадського здоров’я. Д. Самофалов працює у складі робочої групи Міністерства охорони здоров’я над розробкою нормативно-правових актів щодо боротьби з інсультом. Є головою робочої групи НСЗУ щодо розробки пакету Програми медичних гарантій «Медична допомога при гострому інсульті».

Має дві вищі освіти за фахом «Лікувальна справа» та «Публічне управління та адміністрування». Кандидат медичних наук.

За матеріалами nszu.gov.ua,
фото з вебсайту НСЗУ

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті