Вітаємо з ювілеєм заслуженого діяча вітчизняної фармації Людмилу Василівну Безпалько!

09 Липня 2021 7:02 Поділитися

10 липня виповнюється 75 років визначній особистості української фармації Людмилі Василівні Безпалько.

Особистий внесок Людмили Василівни у розбудову та підтримку фармацевтичної галузі України високо оцінений. За часи її багаторічної невпинної праці на «Борщагівському ХФЗ» підприємство стало великим науково-виробничим центром. Препарати заводу відомі не тільки в Україні, а й за кордоном: в країнах Європейського союзу, Ближнього Сходу, Співдружності незалежних держав та Південно-Східної Азії.

За часи керівництва Людмили Василівни були розроблені та отримали визнання лікарів, фармацевтів та споживачів багато відомих препаратів, серед яких Алохол, Корвітин, Квертин, Кратал та Альтабор. Завод став першим фармацевтичним підприємством в Україні, що повністю впровадив європейські та міжнародні стандарти у сфері якості (GMP, ISO 9001), екологічного менеджменту (ISO 14001), енергетичного менеджменту (ISO 50001), охорони здоров’я та безпеки праці персоналу (OHSAS 18001), а також соціальної відповідальності (SA 8000).

За сумлінну працю Людмила Василівна Безпалько неодноразово відзначалася нагородами та подяками від галузевих міністерств та відомств: Подяка голови Київської міської держадміністрації, Почесна грамота Держкомітету з медичної та мікробіологічної промисловості, Нагорода від столичної мерії – нагрудний знак «Знак пошани», Почесна грамота Верховної Ради України, Почесна грамота Київської міської організації роботодавців та Київського міського голови, відомча заохочувальна відзнака МОЗ України — нагрудний знак «Хрест Пантелеймона Цілителя», Орден «Хрест Пошани України за професійне управління підприємством — лідером економіки України», відзнакою «Скіфська Пектораль» (Національний комітет Міжнародної торгової палати), Почесним званням «Заслужений працівник промисловості України» (Указ Президента), Почесною Грамотою Верховної Ради України (за особливі заслуги перед Українським народом), грамотою та Золотою медаллю (Київська спілка журналістів України).

Людмила Василівна Безпалько за благодійну діяльність нагороджена Орденом Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого 3-го ступеня.

Варто зазначити, що у 2012 р. Указом Президента України Генерального директора ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» Людмилу Василівну Безпалько нагороджено орденом княгині Ольги III ступеня.

Дружній колектив «Борщагівського ХФЗ» вітає з ювілеєм Людмилу Василівну та від щирого серця бажає міцного здоров’я, щастя і родинного тепла!

Колектив компанії ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті