Prozorro Market: цифри за червень 2021 р.

15 Липня 2021 4:33 Поділитися

Державне підприємство «Медичні закупівлі України» повідомляє, що у червні за допомогою електронного медичного каталогу Prozorro Market, який адмініструють фахівці підприємства, було укладено 178 угод на загальну суму понад 1 млн грн. 110 публічних замовників минулого місяця закуповували товари за допомогою Prozorro Market.

За червень фахівці ДП «Медичні закупівлі України» кваліфікували 29 нових постачальників. Наразі їх кількість становить 299. Також за минулий місяць суттєво розширився асортимент медичного е-каталогу. Додалося 580 нових товарів, та тепер у медичному е-каталозі їх налічується понад 5800.

«Користуватися медичним е-каталогом Prozorro Market вигідно як замовникам, так і постачальникам. Замовники — державні та комунальні установи та підприємства — можуть зручно, швидко та економно закупити потрібні їм товари на суму до 200 тис. грн. Уся необхідна документація генерується автоматично і не потрібно витрачати час на її підготовку. Постачальників до каталогу Prozorro Market кваліфікує адміністратор, у випадку медичного сегменту — ДП «Медичні закупівлі України». Тож замовники співпрацюватимуть тільки з перевіреними та надійними постачальниками.

Самим постачальникам, а це, як правило, малий та середній український бізнес, використання медичного е-каталогу дає доступ до нових ринків збуту продукції. Продаючи товари на Prozorro Market, постачальник має можливість швидко оформити та закрити угоду, дистанційно виконати замовлення та отримати за нього гроші», — наголошується в повідомленні.

За матеріалами medzakupivli.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті