Темпи вакцинації населення проти COVID-19 стабільно зростають — Віктор Ляшко

09 Серпня 2021 6:02 Поділитися

Віктор Ляшко, міністр охорони здоров’я, на своїй сторінці у Facebook повідомив про те, що майже 1 млн щеплень зроблено за минулий тиждень. Він також нагадав, що коли прийшов на посаду міністра, робили лише 94 тис. щеплень за тиждень. Окрім того, минулого тижня відмічено 4 добових рекорди — було досягнуто показника у 170 602 тис. щеплень за день.

Найкраще минулого тижня вакцинувалися у м. Києві,  Київській, Полтавській, Дніпропетровській та Черкаській областях. Наразі працює понад 900 мобільних бригад, більше 2700 пунктів щеплення та 316 центрів вакцинації.

Міністр нагадує, що в Україну вже поставлено 13,792 млн доз вакцини, в регіонах наразі є понад 6,5 млн доз та МОЗ продовжує робити все можливе, щоб усі, хто хоче вакцинуватися, могли це зробити.

«Понад 6,5 млн доз вакцини вже захищають українців від коронавірусу. За попередніми даними аналізу випадків захворювання на COVID-19 в Україні за останні 3 міс, лише 0,7% людей, у яких діагностували коронавірусну хворобу, були щеплені двома дозами антиковідної вакцини і лише 0,4% госпіталізованих хворих були повністю вакциновані», — підкреслив В. Ляшко.

За матеріалами facebook.com/viktor.liashko

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті