Книга — кращий подарунок! Благодійна ініціатива напередодні Дня знань

Початок навчального року — важливий та надихаючий період для дітей. Заряджені яскравими сонячними днями, вони знову готові зануритися в безмежний простір нових відкриттів. Безперечно, надійними провідниками у цій просвітницькій подорожі є книги, які дарують знання та дозволяють уяві малювати безмежні світи. На сторінках книг можна познайомитися як з міфічними героями, так і реальними історичними персонажами, дізнатися більше про нашу величну планету, чи відправитися в експедицію до найвіддаленіших закутків космосу. У контексті просвітницької діяльності дуже важливо, щоб книги були доступні дітям як вдома, так і в навчальних закладах. Особливо це актуально для діток, які позбавлені батьківського піклування. Тож наразі до створення сприятливих умов та розвитку освітньої культури у дітей, які живуть та навчаються в дитячих будинках, залучаються і волонтери.

31 серпня 2021 р., напередодні Дня знань, команда співробітників фармацевтичної компанії «Гленмарк Україна» особисто відвідала підопічних будинку-інтернату в місті Оріхів, Запорізька обл., щоб поповнити їхню бібліо­теку великою кількістю сучасних освітніх та розважальних книг для різних вікових груп. Звичайно, волонтери також передали дітям солодощі та гостинці.

Наразі цей будинок-інтернат є домом для 43 дітей різного віку. Подарунком для них є не тільки книги та смаколики, а й увага волонтерів, їх тепле ставлення й позитивні емоції! Ці діти відкриті до нових знань та можливостей. Вони готові ділитися своєю вдячністю, радістю та посмішками. І це є найбільшою подякою для тих людей, які роблять життя цих дітей більш наповненим та яскравим.

ТОВ «Гленмарк Україна» дякує всім, хто взяв участь у даній ініціативі! Адже для того, щоб зробити світ кращим, не потрібно багато. Досить поділитися своєю любов’ю з тими, хто її потребує. 

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті