З ювілеєм, шановна Людмило Генадіївно!

28 Вересня 2021 1:09 Поділитися

Наприкінці вересня свій мудрий сонячний 80-річний ювілей відзначає Людмила Геннадіївна Горюнова, заслужений працівник фармації України, член Золотого Фонду м. Біла Церква, голова правління ГО «Київська обласна асоціація аптечних працівників».

Більше 30 років Людмила Геннадіївна працювала в службі контролю якості лікарських засобів, впроваджувала прогресивні технології та нові методики аналізу ліків в аптечну практику, виховала не одне покоління фахівців з контролю якості лікарських засобів.

Майже 25 років Людмила Геннадіївна очолює Асоціацію аптечних працівників Київщини, де проявила себе як талановитий організатор, що вміє брати на себе відповідальність, організувати професійну діяльність, та людина, яка все життя бореться за збереження професіоналізму в аптечній службі.

З нагоди славетного 80-річного ювілею вітаємо Вас, шановна Людмило Геннадіївно! Бажаємо міцного здоров’я, активного творчого довголіття, уваги і підтримки від рідних та колег, здійснення усіх мрій і задумів, а також залишатися завжди такою, якою ми Вас знаємо.

З великою вдячністю і шаною правління ГО «Київська обласна асоціація аптечних працівників»

Редакція «Щотижневика АПТЕКА» приєднується до всіх теплих привітань. Бажаємо, щоб Ваше життя було наповнене чудовими подіями і повною гамою яскравих відчуттів. Нехай міцне здоров’я дозволить отримати все нові й нові враження від приємних зустрічей, подорожей і пригод.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті