Японські фармкомпанії Sunovion та Otsuka уклали ліцензійну угоду про комерціалізацію препаратів для застосування в неврології та психіатрії

04 Жовтня 2021 5:37 Поділитися

Японські фармкомпанії Otsuka Pharmaceutical та Sunovion Pharmaceuticals і її материнська компанія Sumitomo Dainippon Pharma уклали ліцензійну угоду щодо спільної розробки та комерціалізації в різних регіонах світу 4 кандидатів у препарати для застосування в неврології та психіатрії, у тому числі в терапії шизофренії, біполярного розладу та депресії — SEP-363856 (улотаронт), SEP-4199, SEP-378614 та SEP-380135. Наразі сполуки знаходяться на різних етапах R&D у США, Китаї та Японії. Лонч очікується в США, Канаді, Японії та інших країнах Азії, а також Європи.

За домовленістю компанії розділять витрати, пов’язані з клінічними дослідженнями, поданням заявок та схваленням відповідних регуляторних органів, а також прибутки з комерціалізації.

Sunovion Pharmaceuticals, дочірня компанія Sumitomo Dainippon Pharma, отримає від Otsuka Pharmaceutical, одноразову виплату в розмірі 270 млн дол. США (30 млрд японських йен) авансом  та щонайменше 620 млн дол. (69 млрд йен) у рамках поетапних виплат у майбутньому.

За матеріалами www.otsuka.co.jp

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті