Компанія «Фармак» долучилася до благодійної акції «Монетки дітям»

22 Жовтня 2021 10:10 Поділитися

Понад 100 тис. грн було передано на лікування онкохворим дітям.

Акцію «Монетки дітям» організував благодійний фонд «Таблеточки» за ініціативою Національного банку України. Монети номіналом 25 копійок вже вийшли з обігу, але їх приймали банки по всій Україні протягом вересня. Зібрані кошти були перераховані на допомогу онкохворим дітям.

Збирали монети всією країною: у школах, офісах, відділеннях банків. Працівники «Фармак» підтримали акцію й організували збір на двох заводах: у Києві та Шостці. Зусиллями працівників вдалося зібрати близько 10 тис. монет. До акції долучився і Фонд родини Жебрівських, що переказав ще 100 тис. грн на лікування дітей.

«Прикро, коли діти, які ще тільки стали на свій життєвий шлях, мають вести боротьбу з таким тяжким захворюванням. Але я щиро рада, що ми можемо допомогти. Фонд родини Жебрівських постійно надає підтримку тим, хто опинився сам на сам з хворобою. Я вдячна, що колеги розділяють наше бачення та теж допомагають», — прокоментувала Філя Жебровська, голова Наглядової ради «Фармак», голова правління Благодійного фонду родини Жебрівських.

Усі кошти, зібрані благодійниками, будуть спрямовані на придбання ультразвукового скальпеля для Західноукраїнського спеціалізованого дитячого центру у Львові та на витратні матеріали для відділення нейрохірургії НДСЛ «Охматдит». Ультразвуковим скальпелем проводитимуть операції найскладнішого рівня дітям з онкозахворюваннями та з іншими хворобами. Цей скальпель зменшить втрати крові і тривалість операції. А отже, діти переноситимуть операцію легше і швидше відновлюватимуться.

«Від щирого серця хочу подякувати співробітникам компанії «Фармак» та Фонду родини Жебрівських за їхню чуйність і щедрість. Ваша допомога перетвориться на найсучасніше лікування і шанс одужати для десятків і навіть сотень дітей. Складно уявити собі щось більш потужне, ніж можливість подарувати шанс на здорове життя. Дякуємо кожному!», – зазначила Євгенія Ноговіцина, директор з фандрейзингу БФ «Таблеточки».

Загальна сума зібраних коштів від акції становила 3 млн грн.

Про фонд

Благодійний фонд родини Жебрівських — всеукраїнська благодійна організація, правонаступник Благодійного фонду «Фармак».

Фонд був заснований у 2011 р., протягом 10 років реалізував багато благодійних проєктів у сфері охорони здоров’я, освіти, відновлення пам’яток культури, підтримки армії, допомоги соціально незахищеним особам тощо.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА», за матеріалами, наданими компанією «Фармак»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті