Компанія «Біокодекс» розширила свій портфель новими брендами — Маример і А-Церумен-Нео Плюс

7 років тому, в непростій економічній і політичній ситуації, що була не найкращою для розширення бізнесу, французька компанія «Біокодекс» наважилася відкрити представництво в Украї­ні. На той момент компанія була відома двома брендами: Отипакс — лідер серед вушних крапель, що застосовуються в отології в Україні*, й Ентерол — перспективний пробіотик для лікування пацієнтів з діареєю будь-якої етіології, синдромом подразненого кишечнику та навіть вірусною діареєю.

У той час сама назва компанії була маловідомою, адже співпраця з бізнес-партнерами лише набирала обертів, однак упізнаваність серед лікарів і аптечних мереж стрімко зростала. Одним з найважливіших завдань компанії був розвиток портфеля, який згодом доповнився преміумпродуктом — Альфлорекс, що містить пробіотик Bifidobacterium infantis 35624®, засобом з удосконаленим ефектом — кремом під підгузок РеКрем, а також іншими брендами.

Компанія «Біокодекс» швидко розвивалася і набувала популярності. За досить нетривалий період кількість співробітників збільшилася до ≈70 осіб.

До святкування 7-ї річниці від дня заснування філії компанії «Біокодекс» в Україні компанія отримала можливість для просування двох важливих брендів:

  • Маример — лінійки продуктів із розчинами морської води, яка використовується для щоденної гігієни носових ходів і як складова частина терапії при захворюваннях ЛОР-органів;
  • А-Церумен-Нео плюс — засіб для м’якого видалення сірчаних пробок і гігієни вух.

Ці засоби мають синергічну з іншими продуктами компанії дію та ідеально доповнюють портфель «Біокодекс».

Компанія «Біокодекс Україна» пишається своїми успіхами та не збирається зупинятися на досягнутому. Ми розуміємо, що головна цінність — це люди, тож надалі плануємо інтенсивне розширення штату. Найближчим часом до нашої команди приєднається близько 20 співробітників.

Така визначна подія — гордість для компанії «Біокодекс»!

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
*Лікарський засіб Отипакс займає 1-ше місце у групі S02 «Препарати, що застосовуються в отології» згідно з АТС-класифікацією у натуральному та грошовому вираженні за підсумками 9 міс 2021 р. згідно з даними аналітичної системи дослідження ринку «Фармстандарт»/«PharmXplorer» компанії «Proxima Research».
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті