Постанова КМУ від 28.10.2021 р. № 1126

01 Листопада 2021 2:52 Поділитися

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 28.10.2021 р. № 1126

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 29 червня 2021 р. № 677

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 29 червня 2021 р. № 677 «Деякі питання формування та використання сертифіката, що підтверджує вакцинацію від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, негативний результат тестування або одужання особи від зазначеної хвороби» (Офіційний вісник України, 2021 р., № 54, ст. 3342, № 76, ст. 4771) зміни, що додаються.

Прем’єр-міністр УкраїниД. Шмигаль

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 28 жовтня 2021 р. № 1126

ЗМІНИ,
що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України  від 29 червня 2021 р. № 677

  1. Пункт 5 постанови після абзацу другого доповнити новим абзацом такого змісту:

«забезпечити електронну ідентифікацію та автентифікацію особи, зокрема з використанням інтегрованої системи електронної ідентифікації, електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису, та/або інших засобів ідентифікації, які дають змогу однозначно встановити особу під час передачі даних до центральної бази даних електронної системи охорони здоров’я, з метою формування, відображення та підтвердження чинності COVID-сертифікатів через Портал Дія, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія;».

У зв’язку з цим абзаци третій — п’ятий вважати відповідно абзацами четвертим — шостим.

  1. У Порядку формування та використання сертифіката, що підтверджує вакцинацію від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, негативний результат тестування або одужання особи від зазначеної хвороби, затвердженому зазначеною постановою:

1) абзац дванадцятий пункту 6 виключити;

2) пункт 9 викласти в такій редакції:

«9. Підтвердження особи під час формування запиту засобами Порталу Дія, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія, здійснюється з використанням інтегрованої системи електронної ідентифікації, електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису, та/або інших засобів ідентифікації, які дають змогу однозначно встановлювати фізичну особу.».

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*