З Новим 2022 роком! З Рiздвом Христовим!

Вітаю з новорічними та різдвяними святами!


Бажаю в наступному році успіхів, щастя та благополуччя! А головне — міцного здоров’я!

Запорука відмінного самопочуття — не лише фізична активність чи правильне харчування, але й якісні медичні послуги та доступність лікарських засобів.

Цього року Верховна Рада за ініціативи Комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування ухвалила низку новацій, які спрощують доступ пацієнтів до ефективних та сучасних медичних препаратів.

Дозволили екстрене медичне застосування ліків від коронавірусу. Українці будуть забезпечені препаратами, які призначаються при перших симптомах хвороби.

Запровадили договори керованого доступу. Цей механізм дозволяє закуповувати інноваційні ліки за зниженою ціною. Зокрема, препарати для пацієнтів з орфанними та онкологічними хворобами.

Вводимо до законодавства механізм «ліки зі співчуття». Він передбачає доступ тяжкохворих пацієнтів до інноваційних ліків у межах проведення клінічних випробувань.

Незабаром стартує пілотний проєкт з фармацевтичного страхування. За ним сімейні лікарі будуть призначати препарати винятково за протоколом лікування, а українські пацієнти отримають ліки без націнки.

Перелічені зміни дозволять українцям отримати доступ до якісних та інноваційних препаратів.

Ще раз вітаю зі святами! Нехай доля оберігає вас та ваші родини, а ваші оселі будуть сповненими любові та затишку. Бережіть себе!

З повагою
Михайло Радуцький,
голова Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації,
медичної допомоги
та медичного страхування

Шановні колеги, дорогі друзі!

Щиро вітаю вас із різдвяними та новорічними святами!

2021 рік був сповнений викликами, завданнями та новими досягненнями, але разом ми впоралися. 2022 рік також потребуватиме від нас злагоджених дій, командної роботи та взаєморозуміння. Адже успіх можливий лише за підтримки та розуміння професійних асоціацій, громадських та пацієнтських організацій, кожного лікаря та фармацевта.

Крок за кроком, поступово змінюючи галузь, ми рухатимемося й далі до спільної мети: здорової нації та гарантій піклування держави про кожного громадянина. Усе не запрацює відразу, але якщо кожен з нас буде не лише сподіватися, але й наполегливо працювати — ми зможемо зробити нашу країну дійсно європейською.

З Різдвом Христовим та Новим роком! Нехай радісні моменти святкування в родинному колі наповнять вас енергією та відродять віру у вашому серці!

З повагою
Віктор Ляшко,
міністр охорони здоров’я

Шановні колеги, дорогі друзі!

Рік, що минає, збагатив нас чималим досвідом, згуртував і дав поштовх до кращого майбутнього. 2021 рік був насиченим подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями.

Я хочу подякувати кожному з вас за сумлінну, добросовісну працю, за те, що кожен з вас щодня долає сумніви й негаразди задля майбутнього нашої країни.

Ми з гідністю витримали всі випробування та продовжуємо плідно працювати заради розвитку системи охорони здоров’я та країни.

Новорічні та різдвяні свята — це завжди нові сподівання та надії, нові життєві задуми й бажання, нові кроки в майбутнє. Тож, хочу щиро всіх привітати з прийдешніми святами!

Хай рік, що на порозі, буде щедрим на добрі, радісні події! Бажаю всім успішного року, невичерпного життєвого оптимізму та здійснення всіх задумів і сподівань! Міцного здоров’я кожному, невичерпної енергії, родинного затишку, життєвих гараздів та статків, нових перспектив, творчого завзяття і наснаги, духовної величі і краси!

Нехай Різдво Христове благословить нас на нові звершення, примножить віру в щасливе майбутнє, а казкове сяйво Божої зорі принесе у ваші оселі чарівну атмосферу добра, радості та благодаті! Бажаю, щоб у кожній домівці панували спокій, злагода й любов, дзвенів дитячий сміх, рідні та близькі люди завжди були поруч.

Успіхів вам і удачі в усіх шляхетних починаннях! Хай 2022 рік відкриває для нашої України нові перспективи, зберігає та зміцнює дух і єдність народу! З Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою та найкращими побажаннями
Олександр Комаріда,
перший заступник Міністра охорони здоров’я України

Шановні колеги, партнери, друзі Національного фармацевтичного університету!

Прийміть найщиріші вітання з прийдешніми новорічними святами!

Рік, що минає, для академічної спільноти Національного фармацевтичного університету (НФаУ) був позначений низкою ювілеїв, серед яких головний — 100-ліття від дня заснування нашої Alma Mater. Ми відкрили нове освітнє, наукове — університетське — сторіччя!

Упевнена, що рік 2022 стане для кожного можливістю продовжити успішні починання й реалізувати ідеї, які не були втілені досі.

Будьмо щасливими, успішними, стійкими, впевненими, відданими фармації! І будьмо разом!

Нехай ці зимові свята подарують казковий настрій!

Здоров’я, добробуту, миру в новому році!

З найкращими побажаннями з «фармацевтичного серця» України
Алла Котвіцька, ректор НФаУ

Дорогі друзі!

Від колективу ДП «Державний експертний центр МОЗ України» прийміть найщиріші вітання з нагоди світлих зимових свят — Нового року та Різдва Христового!

Різним запам’ятається нам рік, що минув, однак з нами залишаться всі його перемоги, звершення та набутий особистий та професійний досвід. Бажаю, щоб у новому році всі ці досягнення тільки зростали, а здобутки подвоювалися.

З нагоди цього прекрасного свята також хочу висловити вдячність та підтримку представникам фармацевтичної спільноти. 2021 був дуже насиченим та динамічним роком. Дякую всім, хто доклав старань для вчасного отримання ефективних, безпечних та якісних ліків на благо пацієнтів України. Упевнений, що в новому році спільними зусиллями ми досягнемо ще більших результатів.

Нехай Новий, 2022 рік, відкриє перед вами нові перспективи розвитку і дозволить втілити в життя найсміливіші проєкти. Миру та добра вам та вашим сім’ям, благополуччя та міцного здоров’я в ці святкові дні та в новому році!

З повагою та найкращими побажаннями
Михайло Бабенко,
директор Державного експертного центру МОЗ України

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди світлих свят — Нового року та Різдва Христового! Бажаю стабільних ділових відносин, професійного зростання, процвітання й добробуту. Зичу, щоб для втілення життєвих задумів завжди вистачало можливостей, енергії, здоров’я та натхнення! Вірю, що прекрасні зимові свята принесуть усім нам мир, спокій, злагоду та впевненість у майбутньому. Нехай яскрава Різдвяна зірка осяє вас, ваших рідних благодатним сяйвом для душевного тепла, щастя, любові.

З повагою
Петро Багрій,
президент Асоціації «Виробники ліків України»

Шановні колеги, дорогі друзі!

Прийміть найщиріші привітання з новорічними та різдвяними святами!

Нехай новий 2022 рік дарує здійснення найзаповітніших мрій і сподівань, принесе успіхи у професійній діяльності, наповнить ваше життя світлою радістю і теплом, обдарує щедрою долею, щастям, любов’ю і затишком в оселях.

Попередні роки довели, що найбільшою цінністю в нашому житті є здоров’я. Його бажаємо вам, вашим сім’ям, близьким і рідним.

Хай рік прийдешній і різдвяні свята будуть щасливими для кожного з вас і для всієї України, принесуть мир, спокій і злагоду кожній родині, впевненість у майбутньому.

Веселих свят та гарного настрою!

З повагою
Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців
медичної та мікробіологічної промисловості України

Дорогі друзі та колеги!

Новорічно-різдвяна пора знову огортає нас казковою магією і вірою в дива. Традиційно зимові свята асоціюються з родинним теплом, довгоочікуваними зустрічами, щасливими миттєвостями, затишком прикрашеної домівки і всеосяжним почуттям радості і піднесення. А ще ми мимоволі підбиваємо підсумки року, що минає, і сподіваємося лише на краще в році наступному.

Від усього серця вітаю вас зі світлими різдвяними святами та Новим роком і щиро бажаю, щоб справдилися всі ваші найкращі і найсміливіші плани й сподівання!

Нехай залишаться в минулому негаразди й труднощі, а майбутнє буде сповнене миром і добром у ваших оселях і в нашій країні. Зичу вам, щоб прийдешній рік примножив минулі досягнення і перемоги та подарував радість від нових звершень, щоб успіх неодмінно супроводжував вас у всіх добрих справах.

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, злагоди й добробуту. Хай з вами завжди буде надія і окриляє віра, а ваші серця зігріває любов найрідніших людей.

Радісних вам свят і щасливого Нового року!

Михайло Пасічник,
президент Громадської спілки «Фармацевтична Ліга України»

Шановні друзі!

Ось і залишилися лічені дні шаленого, стрімкого та знову ізоляційного 2021 року.

Він приніс багато викликів та змін, таких неочікуваних змін, з якими наша фармацевтична індустрія буде існувати ще не один рік. Багато з них перейде з нами в прийдешній рік — рік нових зустрічей, ініціатив та законопроєктів.

Саме тому дуже хочеться, щоб 2022 рік став роком мудрих та виважених управлінських рішень, злагодженої співпраці, а також наповнив нас розумінням та турботою про оточуючих, колег та колежанок, а також найближчих людей.

Бажаємо, щоб кожен учасник нашої спільноти наповнився силою та наснагою для розбудови системи охорони здоров’я рідної держави!

Від усієї команди Комітету з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації та від мене особисто бажаю вам впевненості та непохитності у своїх починаннях, толерантного ставлення до життєвих перипетій, а ще злагоди та затишку у вашому родинному колі.

З Новим роком!

Дмитро Лур’є,
менеджер Комітету з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації,
секретар Ради громадського контролю НСЗУ, кандидат юридичних наук

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай кожен день 2022 року буде для вас святом! Бажаю, щоб у новому році всі новини були добрими, зустрічі — душевними, знайомства — приємними, події — урочистими, бізнес — успішним, гаманці та келихи — повними, ви та ваші близькі — здоровими і щасливими!

Веселих різдвяних свят!

Володимир Руденко,
директор Аптечної Професійної Асоціації України, доктор фармацевтичних наук,
професор, заслужений працівник охорони здоров’я України

Шановні друзі!

Дозвольте сердечно привітати вас із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Зустрічаючи Новий рік, побажаймо один одному любові та віри, процвітання нашій країні та кожній родині. Подаруймо найдорожче, найцінніше — любов і тепло наших сердець, увагу й турботу нашим близьким, аби в Новому році щасливих людей стало більше.

Щиро бажаю, щоб свято Різдва Христового завітало до вас колядками та щедрівками, зігріло душевним теплом, добротою і любов’ю вашої родини, принесло всім нові надії, нові мрії та нові звершення!

Олег Клімов,
голова правління ВГО «Фармацевтична палата України»,
член Ради Міжнародної федерації фармацевтів (FIP),
член Американської асоціації фармацевтів (APhA)

Шановні колеги, дорогі друзі!

З нагоди Нового 2022 року та Різдва Христового від імені Вінницької обласної асоціації фармацевтів «Кум Део» прийміть щирі вітання.

У ці світлі свята побажаємо один одному тепла, гармонії і позитивного настрою. Своєю самовідданою працею ми сприяли покращенню здоров’я людей, гідно представляли велику професійну спільноту.

Хай добробут та благополуччя панують у ваших сім’ях, мир та затишок — в оселях, достаток та радість — у родинах. Нехай Різдвяна зоря запалить у серцях вогонь добра, віри, любові і надії.

Зичимо вам щастя, міцного здоров’я і добра, вірних друзів та партнерів. Натхнення вам і наснаги, професійного розвитку і матеріального достатку. Нехай ці чудові зимові свята надають життєвих сил та енергії на нові звершення, досягнення й перемоги.

Щасливого Нового року та веселого Різдва Христового!

З повагою і вдячністю до вас
Лариса Просяник,
голова правління ГО «Вінницька обласна асоціація фармацевтів «Кум Део»

Шановні медичні та фармацевтичні працівники!

Я щиро вітаю вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим. 2021 рік був сповнений викликів, з якими наша держава не впоралася б без вашої відданої щоденної праці. Ви рятуєте людей, піклуєтеся про хворих та повертаєте пацієнтів до активного, щасливого життя. Цьогоріч я хочу побажати вам здоров’я та радості, миру, можливості проводити більше часу з рідними й дорогими серцю людьми. Я бажаю вам сил та натхнення. Нехай прийдешній рік буде щедрим на щасливі дні та приводи для по-дитячому щирих посмішок.

З глибокою повагою
Іван Сорока,
президент Українського медичного клубу

Дорогі колеги, друзі та партнери!

Від імені Асоціації «Оператори ринку медичних виробів»® AMOMD® прийміть найщиріші вітання з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Ці свята мають особливе значення, оскільки знаменують собою завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням актуальних питань та поставлених завдань, а також народження нового часу та нових звершень.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, втілення в життя ваших творчих планів і, безсумнівно, удачі!

Маємо надію, що Новий 2021 рік стане для вас і ваших рідних роком добрих змін, а Різдво Христове наповнить серце вірою в чудеса.

Зробимо усе, аби 2022 рік став для нас успішним.

З Новим роком та Різдвом!

З найкращими побажаннями усіх благ та здоров’я
команда Асоціації «Оператори ринку медичних виробів»® AMOMD®

Шановні друзі, колеги, читачі!

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2021 рік було прожито недарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання й вірити, що вони обов’язково здійсняться. Нехай прийдешній рік виправдає всі ваші найдобріші надії й прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям.

Ну а ми зустрінемося незмінно на сторінках відданого вам «Щотижневика АПТЕКА». І в Новому 2022 році обіцяємо вас приємно здивувати!

З найкращими побажаннями колектив «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті