Віктор Ляшко відвідав Держлікслужбу з робочим візитом

28 Грудня 2021 5:35 Поділитися

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба) повідомляє, що 24 грудня міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко та перший заступник міністра Олександр Комаріда завітали до Держлікслужби. Мета зустрічі — знайомство з колективом, звіт про діяльність відомства за 2021 р. та обговорення подальших перспектив його розвитку.

Перед початком офіційної частини заходу міністр ознайомився з роботою Держлікслужби. Працівники розповіли про основні напрямки діяльності та окреслили питання, що потребують вирішення.

Під час презентації голова Держлікслужби Роман Ісаєнко доповів про напрямки роботи очолюваного ним відомства, поточні проблеми та перспективи його подальшого розвитку. Зокрема, було зроблено акцент та необхідності подальшої цифровізації всіх послуг та інших напрямів роботи Держлікслужби.

У ході обговорення окрема увага приділялася питанню протидії фальсифікації лікарських засобів, боротьбі з тіньовим ринком, проведенню перевірок, відбору зразків продукції з метою проведення експертизи.

За матеріалами dls.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті