Змінилися строки надання адміністративних та інших послуг на період карантину — ДРС

09 Лютого 2022 12:55 Поділитися

Державна регуляторна служба України (ДРС) нагадує суб’єктам господарювання та дозвільним органам, що 10.10.2021 р. набув чинності Закон України від 21.09.2021 р. № 1755-IX «Про внесення зміни до розділу II «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» щодо перебігу строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг під час дії карантину».

Відповідно до цього Закону скасовано норму, згідно з якою з дня оголошення карантину було зупинено перебіг строків надання адміністративних та інших послуг суб’єктами надання таких послуг.

Таким чином, розгляд заяв щодо надання адміністративних послуг, перебіг строків розгляду яких був зупинений на період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України COVID-19, здійснюється суб’єктами надання адміністративних послуг відповідно до черговості їх надходження.

При цьому передбачено, що строк надання адміністративних послуг за такими заявами не може перевищувати граничного строку надання адміністративних послуг більш ніж на 30 днів.

За матеріалами www.drs.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті