Держлікслужба продовжує працювати в умовах воєнного стану

26 Лютого 2022 2:20 Поділитися

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба) продовжує працювати в умовах воєнного стану.

Громадяни можуть звернутися:

  • на офіційну електронну адресу ([email protected]);
  • через посилання на офіційному сайті Держлікслужби (dls.gov.ua);
  • шляхом подання та відслідковування онлайн-заявок на отримання дозвільних документів, які надаються Держлікслужбою (через сайт e-services.dls.gov.ua).

Держлікслужба закликає суб’єктів господарювання за можливості обмежити кількість звернень, пов’язаних з наданням адміністративних послуг (видача ліцензій, сертифікатів, дозволів тощо).

У разі нагальної потреби заявники мають можливість вирішити більшість питань без особистих візитів, скориставшись електронним зв’язком та онлайн-сервісом вебпорталу Держлікслужби (e-services.dls.gov.ua).

Держлікслужба просить суб’єктів господарювання за можливості відкласти звернення до особливого розпорядження та без крайньої необхідності не надсилати паперові примірники документів.

Наголошується, що обробка паперових звернень на сьогодні неможлива!!!

«Зберігайте спокій, керуйтеся лише офіційними каналами комунікації, стежте за інформацією державних органів та органів влади на місцях. Будьмо єдині, Україна переможе!»

 

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті