Внаслідок влучання російських бомб повністю знищений філіал компанії «Аметрін ФК»

29 Березня 2022 5:55 Поділитися

Фармацевтичний дистриб’ютор ТОВ «Аметрін ФК» повідомляє, що 10 березня 2022 р. внаслідок влучання 3 російських бомб у складські приміщення, розташовані у с. Мила Київської обл., був повністю знищений філіал компанії разом із товаром, що там знаходився.
Наразі збитки уточнюються, але приблизні втрати становлять понад 250 млн грн.

Компанія працює з 1995 р., займається оптовими поставками по всій території України. Зокрема, Київський логістичний комплекс ТОВ «Аметрін ФК» щоденно забезпечував лікарськими засобами та медичними виробами 13 західних областей України.

Такі дії окупантів не можна оцінювати інакше, ніж геноцид українського народу.
Фармацевтичне забезпечення населення та турбота про здоров’я людей являється надважливим завданням для будь-якої держави.
Спроби ворога залишити українських громадян вільного доступу до лікарських засобів, залишити тяжкохворих людей в Україні без можливості отримувати необхідні для життя препарати – це не що інше, ніж скоординований план дій для того, щоб знищити основи життєдіяльності народу України. Російські військові повинні бути за це покарані.
Наразі компанія намагається працювати з Харківського логістичного комплексу та докладає максимально можливих зусиль щодо комплектації та логістики товару із метою надання 100% сервісу поставок лікарських засобів аптекам та аптечним мережам.
ТОВ «Аметрін ФК» дякує своїм партнерам, які у цей непростий для країни та бізнесу час підтримали компанію та продовжують це робити.

За матеріалами наданими ТОВ «Аметрін ФК»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті