Постанова КМУ від 5 березня 2008 р. № 155

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 5 березня 2008 р. № 155

«Про порядок використання у 2008 році коштів державного бюджету, які виділяються виробникам лікарських засобів для компенсації додаткових витрат, пов’язаних із зміною ставки акцизного збору на спирт етиловий»

Відповідно до ст. 25 Закону України «Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України» Кабінет Міністрів України постановляє:

Установити, що у 2008 році кошти, передбачені у державному бюджеті Міністерству охорони здоров’я за програмою «Компенсація виробникам додаткових витрат, пов’язаних з підвищенням з 1 січня 2004 р. ставки акцизного збору на спирт етиловий, що використовується для виготовлення лікарських засобів», використовуються відповідно до Порядку використання у 2006 році коштів державного бюджету, які виділяються виробникам лікарських засобів для компенсації додаткових витрат, пов’язаних із зміною ставки акцизного збору на  спирт етиловий, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2006 р. № 275, з урахуванням особливостей, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2007 р. № 642, зокрема стосовно того, що компенсація проводиться виробникам лікарських засобів додаткових витрат за рахунок бюджетних коштів, пов’язаних із зміною ставки акцизного збору на використаний ними спирт етиловий, що не відшкодовані на 1 січня 2008 року.

Прем’єр-міністр України Ю. Тимошенко
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті