Війна забирає найкращих: щирі співчуття з приводу загибелі Юрія Ігоровича Сергеєва, комерційного директора ПАТ «Монфарм»

07 Червня 2022 10:05 Поділитися

31 травня 2022 р., боронячи Україну від російських окупантів, загинув Юрій Ігорович Сергеєв, комерційний директор ПАТ «Монфарм».

Юрій Ігорович Сергеєв народився 1 січня 1973 р. у Києві. Трудову діяльність розпочав на посаді механіка в ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «Стайлінг». Потім працював в Уманському ВАТ «Вітаміни», ВАТ «Дніпрофарм», ТОВ «Торговий дім «Вітаміни», ТОВ «Незалежна дистриб’юторська компанія». З 2008 р. призначений на посаду комерційного директора ПАТ «Монфарм».

Разом з дружиною Наталією виховував трьох дітей.

Юрій Ігорович з першого дня війни став до лав захисників нашої Вітчизни. Спочатку він у складі Сил територіальної оборони захищав Київ від навали російського агресора. Згодом, вже у лавах Збройних Сил України, давав відсіч російським окупантам на Харківщині.

Після складних боїв підрозділ, у якому служив Юрій Ігорович, відійшов у відносно безпечну зону підлікуватися та поповнити запаси. На жаль, саме там, підступно вночі, їх накрив ворожий вогонь. Будівлю школи, де розташовувався підрозділ, було обстріляно російським агресором з Точки-У. П’ять наших захисників, у тому числі і Юрій Ігорович, загинули під завалами, ще один боєць помер у госпіталі, другий – бореться за життя. Родовід Сергеєвих бере свій початок у Харкові. Тож, Юрій Ігорович загинув, боронячи землю своїх предків.

Війна забирає найкращих: достойних, справедливих, розумних, дотепних, розсудливих і надзвичайно сміливих. Усі знали Юрія Ігоровича як людину слова і діла. На посаді комерційного директора ПАТ «Монфарм» він запам’ятався колегам відкритим та відповідальним керівником: людиною особистої гідності, що не терпить будь-якої фальші, порядно веде справи. Мудрий, обізнаний керівник, щира та чесна людина. Мав неймовірне почуття гумору та був надзвичайно цікавим співрозмовником. Справжній патріот, цікавився військовою справою, він мріяв викладати історію України, яку знав досконало, натомість сам відважно пішов творити історію — пишучи сторінку за сторінкою новітній героїчний епос нашої Батьківщини.

Добрий, світлий спомин про покійного захисника нашої Вітчизни назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував.

Вічна пам’ять про Юрія Ігоровича назавжди залишиться в наших серцях. Герої не вмирають!

Колектив ПАТ «Монфарм», партнери та друзі з ТОВ «СІСТЕМ ФАРМ», АТ «СТОМА», ТОВ «БаДМ», ТОВ «ОПТІМА ФАРМ», ТОВ «БІОЛАБС», ТОВ «УКРФАРМЕКСПОРТ», КУВП «ПЛАСТІК», ТОВ «АМЕТРІН ФК», ТОВ «МІТЕК» висловлюють свої сердечні співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті Героя.

У ці скорботні дні колектив «Щотижневика АПТЕКА» висловлює глибоке співчуття родині покійного, друзям, колегам — усім, хто знав і працював пліч-о-пліч з Юрієм Ігоровичем.

Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме там, де праведні спочивають!

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті