Darnitsa Group змінила керівника ради директорів

15 Червня 2022 2:23 Поділитися

Гліб Загорій повернувся до операційного управління, очоливши раду директорів керуючої компанії Darnitsa Group. Таке рішення було прийнято через безпрецедентно складні умови воєнного часу, у яких наразі перебуває майже весь український бізнес.

Дмитро Шимків, який займав цю посаду з вересня 2018 р., реалізував низку амбітних завдань. Під його керівництвом, зокрема, відбувся ребрендинг «Дарниці», її трансформація в міжнародну компанію, здійснено повний перехід на цифрові системи управління, суттєво розширено перелік фармацевтичних брендів тощо.

«Трансформувати найбільшу фармацевтичну компанію країни — це був крутий челендж від акціонерів. І робити це в умовах пандемії та війни — унікальний для мене як для менеджера. Вірю, що прокладеним нами шляхом на стику фармацевтики та IT йтимуть тепер всі інші компанії галузі. Але «Дарниця» завжди буде першою», — зазначив Дмитро Шимків.

Коментуючи зміни в керівництві Darnitsa Group, Д. Шимків зауважив:

«Це були неймовірно цікаві 4 роки. Нова індустрія, новий брендинг, нова команда, новий офіс, новий продуктовий портфель, нова філософія, нове бачення. Я фундаментально змінив свою класичну high tech-індустрію на фармацевтику, занурився в медицину, обмежив свої улюблені «hands-on business» на «coaching» та «strategic development», і мабуть, головне — спробував побудувати корпоративне управління в системі координат українського приватного власника. Тотальна цифровізація, КPIs, LTIs, LRFs, Business Reviews, strategic goals, vision, mission, values, міжнародне визнання, залучення найкрутіших проєктів в Україну тощо».

«Дарниця» дякує Дмитру за 4 роки невтомної праці, яка допомогла нашій компанії посилити позиції лідера фармацевтичної галузі України. Так, це були непрості часи. Але ми гідно відповіли на виклики пандемії та війни й стали ще сильнішими», — зазначив Г. Загорій.

У найближчих планах Darnitsa Group — продовження співпраці з МОЗ та Міністерством оборони для забезпечення потреб держави в умовах воєнного часу й реалізація місії компанії із забезпечення українців доступними, сучасними та ефективними ліками.

 

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті