З нагоди професійного свята Президент відзначив українських медиків

20 Червня 2022 11:48 Поділитися

Міністерство охорони здоров’я України повідомляє, що Володимир Зеленський, Президент України, з нагоди професійного свята (відзначалося 19 червня) привітав медиків, які під час повномасштабної війни росії проти України проявили мужність та не припиняли працювати для порятунку життя пацієнтів.

«Хочу подякувати вам за вашу велику роботу, за те, що ви так людяно ставитеся до пацієнтів, як до своїх близьких. І за те, що ви — героїчні люди, зберігаєте життя всім — і військовим, і цивільним. Хочу побажати вам і вашим рідним та близьким здоров’я», — наголосив Глава держави.

Віктор Ляшко, міністр охорони здоров’я, зауважив, що наразі для перемоги в цій війні нам необхідні сучасна зброя та професійне військо. «Але я додам — для перемоги нам потрібні такі медики, які сьогодні удостоєні цих почесних нагород. Медики, які у більшості перебудували свою роботу так, що не мали відпочинку, часу для себе та сім’ї, проте завжди знаходили час для порятунку пацієнтів, таким чином рятуючи інші родини. Чи є такі слова, які б могли продемонструвати всю ту вдячність за вашу щоденну роботу — впевнений, всіх цих слів буде замало. Ви — без винятку герої, які своїми діями довели винятковість та важливість вашої професії для пацієнтів та держави», — зазначив В. Ляшко.

Загалом з нагоди Дня медичного працівника нагородами було відзначено 140 українців.

За матеріалами та фото moz.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті