Контроль якості вакцин для профілактики грипу: звітує Держлікслужба

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (далі — Держлікслужба) інформує про здійснений контроль щодо вакцин для профілактики грипу. Згідно із базою даних Держлікслужби, станом на 08.12.2022 р.:

  1. UA/18246/01/01

ДЖІСІ ФЛЮ КВАДРИВАЛЕНТ/GC FLU QUADRIVALENT ВАКЦИНА ДЛЯ ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ (РОЗЩЕПЛЕНИЙ ВІРІОН, ІНАКТИВОВАНИЙ), суспензія для ін’єкцій по 0,5 мл у попередньо наповненому шприці з одноразовою голкою, по 1 шприцу в блістері; по 10 блістерів у пачці з картону. Виробник Грін Кросс Корпорейшн, Корея. Імпортер лікарського засобу  ТОВ «Біолабс».

Видано позитивні висновки про відповідність медичних імунобіологічних препаратів (далі — МІБП) вимогам державних і міжнародних стандартів на 105 000 доз вакцини (10 500 уп.).

  1. UA/16141/01/01

ВАКСІГРИП® ТЕТРА/VAXIGRIP TETRA СПЛІТ-ВАКЦИНА ДЛЯ ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ ЧОТИРИВАЛЕНТНА, ІНАКТИВОВАНА, суспензія для ін’єкцій; по 0,5 мл у попередньо заповненому шприці; по 1 попередньо заповненому шприцу з прикріпленою голкою у картонній коробці. Виробник Санофі Пастер, Францiя. Імпортер лікарського засобу  ТОВ «САНОФІ-АВЕНТІС Україна».

Видано позитивний висновок про відповідність МІБП вимогам державних і міжнародних стандартів на 50 000 доз вакцини (50 000 уп.).

Також Держлікслужба зазначає, що наразі в країні спостерігається зростання захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції. Тому важливо здійснити профілактику даних захворювань.

За матеріалами dls.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті