Компанія Gedeon Richter: у фокусі — жіноче здоров’я!

Нарешті весна! Час, коли пробуджується та повертається до життя все навкруги. У цей час ми традиційно вітаємо жінок — тих, хто приносить життя та красу в цей світ. На їхніх тендітних плечах тримається весь світ. Тому компанія Gedeon Richter з самого початку свого заснування приділяла особливу увагу піклуванню про здоров’я прекрасної половини людства.

Охорона жіночого здоров’я — один з найважливіших спеціалізованих нішевих напрямків роботи компанії, де Gedeon Richter має унікальний багаторічний досвід та ґрунтовну експертизу. Сьогодні компанія використовує свої фармацевтичні виробничі потужності для здійснення необхідних складних і тривалих процесів розробки, результатом чого є поява на ринку якісних та сучасних гінекологічних продуктів. Стратегічною метою Gedeon Richter є досягнення провідних позицій у Європі за рахунок розвитку нових напрямків у сфері жіночого здоров’я з незадоволеними потребами. Одним зі шляхів досягнення цієї амбітної мети є придбання компанією Gedeon Richter інноваційних продуктів або проєктів на пізніх стадіях розробки в таких категоріях, як фертильність жінок, міома матки, ендометріоз, жіноча контрацепція, інфекційні захворювання в гінекології та замісна гормональна терапія.

Багатьом відомі такі препарати компанії Gedeon Richter, як Регулон, Белара, Постінор і Ескапел. Переваги нових продуктів Лензетто, Papilocare® (Папілокеа) та Савіс також уже встигли оцінити пацієнти та лікарі. Трансдермальний спрей з естрадіолом Лензетто для усунення симптомів менопаузи об’єднує переваги гелю та пластиру, а гель Papilocare® (Папілокеа) застосовується для допомоги в реепітелізації зони трансформації шийки матки з метою запобігання ризику ураження, викликаного вірусом папіломи людини, допоміжного лікування при інтраепітеліальних ураженнях, зумовлених цим вірусом та ін. Савіс — це препарат на основі дієногесту, похідного нортестостерону, без андрогенної та з певною антиандрогенною активністю, призначений для лікування пацієнток з ендометріозом. Крім того, нещодавно продуктовий портфель компанії Gedeon Richter поповнився біопрепаратом Бемфола, який містить рекомбінантний людський фолікулостимулювальний гормон та призначається при ановуляції, у тому числі пов’язаній із синдромом полікістозних яєчників, для стимуляції розвитку множинних фолікулів та ін. У цьому контексті також цікавими є такі продукти компанії Gedeon Richter, як Ріхтер ЦиклоБаланс та Ріхтер ФерроБіо. ЦиклоБаланс — це спеціально розроблена вченими комбінація активних речовин, що дозволяє регулювати менструальний цикл та рівні гормонів, які є ключовими для майбутньої вагітності та синдромі полікістозних яєчників, а Ріхтер ФерроБіо, який містить гемове і негемове залізо, забезпечує швидке підвищення рівня гемоглобіну і феритину, характеризується доброю переносимістю та відсутністю металевого присмаку в роті.

Gedeon Richter: піклуючись про жіноче здоров’я!

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті