Amazon придбав медичну компанію One Medical за 3,9 млрд дол. США

09 Березня 2023 4:39 Поділитися

Amazon завершив операцію з придбання організації первинної медичної допомоги One Medical за 3,9 млрд дол., оскільки гігант електронної комерції активізує зусилля з переосмислення охорони здоров’я в цифрову та віртуальну еру.

Про придбання було оголошено в липні минулого року.

One Medical поєднує особисте обслуговування в офісах по всій країні з цифровими послугами охорони здоров’я та віртуальними послугами, що полегшує пацієнтам запис на прийом, відновлення рецептів, доступ до актуальних медичних записів і покращення результатів для здоров’я.

Компанія One Medical стала публічною у 2020 р. та підтримана Google та іншими як стартап.

«One Medical встановила планку якості, зручності та доступності первинної медичної допомоги. Ми надихаємося їхнім підходом, орієнтованим на людину, передовими технологіями, і раді допомогти їм продовжувати розвиватися та обслуговувати більше пацієнтів», — заявив Ніл Ліндсей (Neil Lindsay), старший віцепрезидент Amazon Health Services.

Генеральний директор Amazon Енді Джессі (Andy Jassy) зазначив, що клієнти хочуть і заслуговують на краще, і це те, над чим One Medical працює та впроваджує інновації більше 10 років.

«Ми віримо, що разом зможемо зробити медичне обслуговування простішим, швидшим, більш особистим і зручнішим для кожного», — додав він.

За матеріалами www.business-standard.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті