Потурбуйся про свою печінку

06 Жовтня 2023 6:57 Поділитися

На ринку представлено безліч жовчогінних препаратів, які поділяються на холеретики, що збільшують секрецію жовчі гепатоцитами; холекінетики, що сприяють виділенню жовчі у кишечник; та холелітолітики, які розчиняють камені в жовчному міхурі. Деякі з них одночасно підвищують утворення та виділення жовчі. Однак є препарати, які роками застосовуються для лікування хвороб печінки та жовчовивідних шляхів.

Одним із традиційних препаратів для лікування цих захворювань є Алохол, який вже більше 50 років присутній на ринку та є популярним завдяки доступності і безрецептурному відпуску. Традиційні лікарські засоби включають препарати, що давно існують на ринку та не належать до оригінальних або генеричних засобів.

Відповідно до АТС-класифікації Алохол належить до жовчогінних препаратів, які стимулюють виділення жовчі та активізують функцію печінки. Він застосовується при таких діагнозах, як абсцес м’яких тканин, водянка жовчного міхура, гастрит, різні неінфекційні гастроентерити, холецистит, лямбліоз, поліпи жовчного міхура і хронічний холецистит.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті