Закупівлі ліків за бюджетні кошти: оприлюднено попередній розрахунок граничних оптово-відпускних цін

12 Лютого 2024 5:04 Поділитися

МОЗ України нагадує, що в лютому поточного року буде оновлено Реєстр відомостей щодо граничних оптово-відпускних цін на деякі лікарські засоби, що закуповуються за бюджетні кошти та підлягають референтному ціноутворенню. Мова йде про лікарські засоби, що закуповуються за бюджетні кошти, які включені до Національного переліку основних лікарських засобів та зареєстровані в Україні, а також про препарати, які пройшли процедуру оцінки медичних технологій.

З метою оновлення відповідного Реєстру та використовуючи методику розрахунку граничних оптово-відпускних цін, передбачену наказом МОЗ України від 05.10.2022 р. № 1809, МОЗ розроблено:

У зв’язку з цим в Міністерстві просять ознайомитися з попередніми розрахунками та надати пропозиції та зауваження до проведеного розрахунку цін, які можна надсилати до Фармацевтичного управління МОЗ (e-mail: [email protected]) до 13:00 23 лютого 2024 р. (включно).

Також МОЗ України додатково надано посилання на офіційні джерела даних щодо цін на лікарські засоби уповноважених державних органів референтних країн, які використовувалися під час проведення розрахунку цін:

За матеріалами www.moz.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті