Григорій Лученцов очолив ДП «Фармакопейний центр»

07 Березня 2024 10:00 Поділитися

Наказом Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками від 7 лютого 2024 р. № 27-к на посаду директора ДП «Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів» (далі — ДП «Фармакопейний центр») призначено Григорія Лученцова. До виконання своїх обов’язків він приступив з 9 лютого 2024 р.

«Це призначення є значущим моментом для нашої компанії, оскільки ми продовжуємо нашу місію на тлі викликів, що виникли внаслідок вторгнення Росії в Україну.

З Григорієм Васильовичем на чолі ми стоїмо на порозі нової глави. Незважаючи на те що його досвід може відрізнятися від нашого, саме свіжий погляд та інноваційне бачення, які він привносить, є для нас безцінними. Наша спільна надія полягає в тому, що під керівництвом Г.В. Лученцова ми не лише збережемо високі стандарти якості, які визначали нашу роботу протягом багатьох років, але й пройдемо через ці випробування зі стійкістю та рішучістю.

Прагнучи й надалі відігравати життєво важливу роль у забезпеченні безпеки, ефективності та якості лікарських засобів, ми очікуємо, що під керівництвом Г. Лученцова наші горизонти розширяться. Його лідерство розглядається як можливість покращити наші дослідницькі можливості, сприяти міжнародній співпраці та підтвердити нашу відданість стандартизації лікарських засобів — наріжному каменю нашої галузі.

Ми готові зберегти основну діяльність, яка вже давно закріпила нас як лідерів у фармацевтичній галузі, водночас приймаючи зміни, що приходять з новим керівництвом. Колектив ДП «Фармакопейний центр» прагне підтримати Г. Лученцова у досягненні нових віх та з цікавістю очікує, куди приведе нас його бачення та напрямок», — прокоментували на підприємстві.

За матеріалами sphu.org

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті