Постанова КМУ від 05.08.2009 р. № 818

Документ втратив чинність від 18.03.2010 на підставі постанови КМУ від 10.03.2010 № 257

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 5 серпня 2009 р. № 818

Про залучення державним підприємством для постачання медичних установ «Укрмедпостач» у 2009 році іноземного кредиту для реалізації інвестиційного проекту щодо проектування та будівництва фельдшерсько-акушерських пунктів і сільських амбулаторій та оснащення їх медичним та іншим обладнанням під державну гарантію

Відповідно до ст.14 Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік» Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Погодитися з пропозицією Міністерства охорони здоров’я щодо залучення кредиту в сумі, що не перевищує 400 млн. доларів США, шляхом укладення договору між Канадською експортною агенцією «ЕDС» як кредитором і державним підприємством для постачання медичних установ «Укрмедпостач» (далі — Укрмедпостач) як позичальником для реалізації інвестиційного проекту щодо проектування та будівництва фельдшерсько-акушерських пунктів і сільських амбулаторій та оснащення їх медичним та іншим обладнанням (далі — інвестиційний проект) під державну гарантію.

2. Визначити:

  • Укрмедпостач відповідальним виконавцем інвестиційного проек­ту за участю канадських компаній «SNC-Lavalin International Inc.» та «West International Ltd.» (далі — постачальники);
  • публічне акціонерне товариство «Державний експортно-імпортний банк України» (далі — Укрексімбанк), яке діє на підставі агентської угоди, укладеної з Міністерством фінансів від імені Кабінету Міністрів України 19 вересня 1996 р., фінансовим агентом Кабінету Міністрів України із супроводження іноземного кредиту для реалізації інвестиційного проекту, що надається під державну гарантію.

3. Для надання державної гарантії Міністерству фінансів подаються:

1) Укрексімбанком і Укрмедпостачем — проект кредитного договору з визначенням схеми та умов залучення іноземного кредиту;

2) Міністерством охорони здоров’я:

  • техніко-економічний розрахунок інвестиційного проекту;
  • висновок державної експертизи інвестиційного проекту відповідно до законодавства;

3) Укрмедпостачем:

  • проекти договорів з постачальниками про закупівлю медичного та іншого обладнання, послуг з проектування та будівництва фельдшерсько-акушерських пунктів і сільських амбулаторій;
  • копія балансу за минулий рік з додатками та копія балансу на останню звітну дату з позначкою Головного управління Державного казначейства у м. Києві.

4. Уповноважити першого заступника Міністра фінансів Уманського Ігоря Івановича підписати документи, пов’язані з наданням державної гарантії.

5. Міністерству фінансів забезпечити обслуговування та погашення іноземного кредиту для реалізації інвестиційного проекту за рахунок коштів Державного бюджету України на 2010 та наступні роки, що передбачатимуться Міністерству охорони здоров’я на зазначені цілі.

6. Відповідно до п. 6 Положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2008 р. № 921 («Офіційний вісник України», 2008 р., № 80, ст. 2692, № 90, ст. 3006), установити, що закупівля Укрмедпостачем послуг, пов’язаних з виконанням зобов’язань за іноземним кредитом для реалізації інвестиційного проекту, здійснюється за процедурою закупівлі в одного учасника без погодження з Міністерством економіки.

Прем’єр-міністр України Ю. Тимошенко
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті