Терористи розстріляли карету швидкої медичної допомоги – ніхто не вижив

13 Жовтня 2014 6:28 Поділитися

Прес-служба МОЗ України повідомляє, що 10 жовтня 2014 р. близько 21.00 під час транспортування хворого до щелепно-лицевого відділення міської лікарні № 1 міста Донецьк на трасі Донецьк – Запоріжжя на блок-посту терористів біля населеного пункту Широке було розстріляно бригаду екстреної медичної допомоги у складі фельдшера Доценко Ірини Миколаївни (1965 р.н.) та водія Канцедала Івана Івановича (1956 р.н.). Усі члени бригади «швидкої» та хворий загинули.

Міністерством внутрішніх справ України перехоплено переговори терористів, з яких випливає, що карету швидкої допомоги розстріляли бойовики загону «Оплот».

В зв’язку з цим МОЗ України заявляє, що обстріл медичних працівників під час виконання ними службових обов’язків є найбільш цинічним злочином, який порушує усі цивілізовані норми людства.

Колектив МОЗ України висловлює щирі співчуття родичам і колегам загиблих та звертається до усіх міжнародних гуманітарних організацій з вимогою надати належну оцінку трагічній події та осудити дії терористичних проявів на території суверенної України.

Редакція нашого видання шокована цією подією, адже вбивць не зупинила навіть емблема червоного хреста. Ми щиро співчуваємо родинам загиблих.

За матеріалами www.moz.gov.ua; www.mvs.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті