Відбувся конкурсний відбір на посади голови та першого заступника голови Держлікслужби

Відбувся конкурсний відбір на посади голови та першого заступника голови Держлікслужби29 вересня в Національному агентстві України з питань державної служби відбулися конкурсні відбори на посади голови та заступника голови Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (далі – Держлікслужба).

Кандидати на зайняття посади голови Держлікслужби пройшли тестування, розв’язували ситуативні завдання і пройшли співбесіду. Кандидати на посаду першого заступника голови Держлікслужби — розв’язання ситуативних завдань і співбесіду.

Раніше ми знайомили наших читачів з переліком кандидатів на вакантні посади.

За нашою інформацією, до останнього етапу конкурсного відбору – проходження співбесіди – були допущені 3 кандидати: Наталія Гудзь, Владислав Цілина і Наталія Шолойко. За результатом конкурсного відбору Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала переможцем Н. Гудзь, яка обіймає посаду начальника Держлікслужби у Києві.

За інформацією одного з кандидатів на посаду голови Держлікслужби, за результатами конкурсного відбору на посаду першого заступника голови цього органу обрано Владислава Цілину, який тимчасово не працює.

Наразі офіційної інформації про результати конкурсних відборів немає. Найближчим часом вона має з’явитися на офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби, про що ми повідомимо наших читачів.

Голова та перший заступник голови Держлікслужби призначаються на посаду Урядом за пропозицією Комісії з питань вищого корпусу державної служби.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті