Представлений новий держсекретар МОЗ

15 листопада 2017 р. МОЗ представило нового держсекретаря відомства Артема Янчука. Строк його призначення становить 5 років.

«Я рада представити держсекретаря Міністерства охорони здоров’я Артема Янчука, який долучився до нашої команди. Разом ми будемо впроваджувати реформу — якісні зміни у системі охорони здоров’я», — зазначила в.о. міністра охорони здоров’я доктор Уляна Супрун.

Артем Янчук також висловив сподівання на плідну співпрацю. «Ця робота — велика честь і відповідальність для мене. Вірю, що ми досягнемо результатів, на які очікуємо. Першочергові завдання вже окреслено», — сказав він.

На посаді державного секретаря Артем Янчук організовуватиме роботу апарату Міністерства, зокрема  готуватиме плани роботи МОЗ України, звітуватиме про їх виконання, за погодженням з Міністерством фінансів України — затверджуватиме штатний розпис та кошторис МОЗ України.

До призначення держсекретарем МОЗ України Артем Янчук був заступником директора Інституту законодавства Верховної Ради України. Перед тим працював на керівних посадах в органах державної влади, зокрема — у Секретаріаті Кабінету Міністрів України, Державній реєстраційній службі України. Артем Янчук — заслужений юрист України, державний службовець 4-го рангу та автор понад 100 публікацій. Держсекретар має науковий ступінь доктора юридичних наук та проходив стажування у США та Великій Британії.

Нагадаємо, що 8 листопада Кабінет Міністрів України призначив Артема Янчука державним секретарем Міністерства охорони здоров’я України, а 10 жовтня його призначення рекомендувала Комісія з питань вищого корпусу державної служби.

За матеріалами www.moz.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті