МОЗ отримано 269 заяв на конкурсний відбір генеральних директорів

14 Грудня 2017 2:29 Поділитися

Нагадаємо, що до 7 грудня тривав прийом документів на 1-й етап конкурсного відбору на посади генеральних директорів Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) за 5 напрямками: фармацевтичним; громадського здоров’я; медичних послуг; науки, інновацій, освіти та кадрів; стратегічного планування та європейської інтеграції.

Загалом, для участі в конкурсі на посади фахівців з питань реформ подано 269 заяв. Наразі триває технічна перевірка поданих документів фахівцями. Попереду — тестування, розв’язання ситуаційних завдань і співбесіда. Визначення переможців та оголошення результатів конкурсу відбудеться після 21 грудня.

Конкурсний відбір триватиме до 21 грудня. До цього часу кандидати мають пройти такі етапи:

  • перевірка абстрактного та вербального мислення;
  • перевірка професійних знань та компетенцій — розв’язання ситуаційних завдань;
  • перевірка знання законодавства;
  • співбесіда.

Відбиратимуть кандидатів за міжнародними стандартами. До співбесід залучатимуться провідні експерти HR, фахівці у сфері політики МОЗ та Єврокомісії. Визначення переможців та оголошення результатів конкурсу відбудеться після 21 грудня.

За матеріалами moz.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Леонид 14.12.2017 2:58
Все конкурсы в МОЗе _ это иммитация прозрачности. Побеждают заранее выбранные кандидаты, остальные массовка. Более того , решающее слово за заместителями т.н. министра ( в.о. министра).Такого беспредела и бардака в МОЗе не было никогда.

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті