Держлікслужба проситиме Держаудитслужбу перевірити свої територіальні органи

16 Березня 2020 2:12 Поділитися

Як повідомлялося раніше, Державна аудиторська служба України (Держаудитслужба) провела ревізію Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській обл., під час якої було виявлено порушення, що призвели до втрати бюджетних коштів на загальну суму 780 тис. грн.

У зв’язку із цим Держлікслужба уточнює, що під час ревізії за період з 13.01.2020 до 27.02.2020 р. були встановлені порушення та виявлені неправомірні надбавки/виплати на загальну суму близько 790 000 грн. Також частково гроші списувалися на службовий автомобіль, який де-факто не працює з 2017 р. і дотепер.

Станом на сьогодні в.о. начальника Держлікслужби в Одеській обл. була звільнена, через суд вона намагається поновитися на посаді, а головний спеціаліст-бухгалтер фактично зник з відомства, офіційно вважається його співробітником, але не виходить на зв’язок. Триває з’ясовування фактів.

За результатами ревізії направлено повідомлення про вчинення кримінального правопорушення до Головного управління Націо­нальної поліції в Одеській обл.

Також повідомляється, що Держлікслужба звернеться до Держаудитслужби для організації перевірок всіх територіальних органів відомства.

За матеріалами dls.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті