Оприлюднено постанову Уряду про заборону в’їзду іноземцям в Україну до 28 вересня

28 Серпня 2020 12:40 Поділитися

На Урядовому порталі оприлюднено постанову КМУ від 26.08.2020 р. № 757, якою, зокрема, внесено зміни до постанови КМУ від 22.07.2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Даними змінами з 28 серпня до 28 вересня 2020 р. забороняється в’їзд на територію України іноземцям та особам без громадянства, зокрема крім таких осіб, які:

є одним із подружжя, батьками або дітьми громадянина України;

прямують територією України транзитом та мають документи, що підтверджують виїзд за кордон протягом двох діб;

прибувають в Україну з метою навчання;

проходять військову службу у Збройних силах;

постійно або тимчасово проживають на території України та мають посвідку на постійне проживання або посвідку на тимчасове проживання;

визнані біженцями або особами, які потребують додаткового захисту, та інші.

Змінами доповнено перелік осіб, які не підлягають самоізоляції у разі прибуття з держави із значним поширенням COVID-19. До них віднесено членів офіційних урядових та інших делегацій України, які повертаються в Україну після здійснення короткотермінових відряджень за кордон з метою участі в міжнародних консультаціях, переговорах, конференціях, сесіях органів міжнародних організацій, засіданнях міжурядових комісій, інших спільних міждержавних органів.

Зауважимо, що 26 серпня Уряд також прийняв постанову про подовження адаптивного карантину до 31 жовтня 2020 р. та посилення карантинних заходів. Однак наразі даний документ поки не оприлюднено.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті