Постанова КМУ від 2 вересня 2005 р. № 862

16 Листопада 2011 1:02 Поділитися

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 2 вересня 2005 р. № 862

«Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України»

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести до постанов Кабінету Міністрів України зміни, що додаються.

Прем’єр-міністр України Ю. Тимошенко

ЗАТВЕРДЖЕНО

Постановою

Кабінету Міністрів України

від 2 вересня 2005 р. № 862

ЗМІНИ,

що вносяться до постанов

Кабінету Міністрів України

1. Абзац третій пункту 8 розділу I переліку платних послуг, які можуть надаватися в державних та комунальних закладах охорони здоров’я, вищих медичних навчальних закладах та науково-дослідних установах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 р. № 1138 викласти у такій редакції:

«попередні профілактичні медичні огляди при прийнятті на роботу та для отримання посвідчення водія транспортних засобів (крім випадків, коли медичні огляди проводяться за направленнями органів державної служби зайнятості), медичні огляди для отримання дозволу на право отримання та носіння зброї громадянами, а також відповідні періодичні профілактичні медичні огляди».

2. У постанові Кабінету Міністрів України від 15 травня 2000 р. № 798 «Про затвердження переліку платних послуг, що можуть надаватися підрозділами Державної пожежної охорони Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи»:

  • абзац другий пункту 1 постанови викласти в такій редакції:

«Установити, що зазначені у переліку платні послуги можуть надаватися виключно на добровільних засадах за письмовим зверненням заінтересованих юридичних та фізичних осіб»;

  • доповнити постанову пунктом 3 такого змісту:

«3. Установити, що послуги, пов’язані із здійсненням контролю за виконанням правил пожежної безпеки, запобіганням пожежам і нещасним випадкам на них, гасінням пожеж, рятуванням людей та наданням допомоги в ліквідації наслідків аварій, катастроф і стихійного лиха, надаються на безоплатній основі».

3. Пункти 11, 13, 19, 21, 33, 37, 44, 45, 47, 50 і 54 переліку платних послуг, що надаються підрозділами Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2001 р. № 556 виключити.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті