Міністерство охорони здоров’я України. Наказ від 27.09.2000 № 230

ЩОДО ДОЗВОЛУ НА ОДНОРАЗОВЕ ПРИДБАННЯ ФЕНОБАРБІТАЛУ

На виконання доручення Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2000 року № 14367/15 та погодження Міністерства Внутрішніх Справ України від 14 вересня 2000 року № 40/1-874 щодо дозволу на одноразове придбання фенобарбіталу для виготовлення ВАТ «Фармак» серцево-судинних прераратів — корвалолу, корвалдину та барбовалу на його основі, здійснення обліку, зберігання, перевезення, пересилання і збуту НАКАЗУЮ:

1. Заступнику Міністра, Голові Державного департаменту з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення (Коротко О.Ш.) надати дозвіл ВАТ «Фармак» на одноразове придбання з Угорщини згідно з додатком 7 до Додаткової угоди № 10 від 25.07.2000 року до Контракту № АЛК-1725/97 від 09.09.1997 року 30 тон фенобарбіталу для виготовлення вищезазначених лікарських засобів.

2. Голові Комітету з контролю за наркотиками МОЗ України (Білявський В.Г.) оформити ВАТ «Фармак» відповідний сертифікат на ввезення фенобарбіталу.

3. Заступнику Міністра, Голові Державного департаменту з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення (Коротко О.Ш.) здійснити заходи з контролю за отриманням, перевезенням, обліком, зберіганням та переробкою фенобарбіталу ВАТ «Фармак».

4. Контроль за виконанням цього наказу покладаю на заступника Міністра Коротка О.Ш.

Міністр

В.Ф. Москаленко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті